Hanyadik felszólaló volt Orbán a CPAC-on?
Figyelt kérdés
Mindenhol mást írnak.2022. aug. 7. 11:49
1/8 anonim válasza:
Sokadik. Több tucat felszólaló volt, úgyhogy nem számoltam meg. Reggel nyolckor kezdődött az ittani idő szerint és háromnegyed kettőkor lépett fel, tehát valahol a közepén volt.
3/8 anonim válasza:
Egy a biztos, a kurmányszóvivőnk szerint az állam nem fizetett azért, hogy ott orbán felszólalhasson. Az, hogy Lölő valamelyik alapítványa tett-e ilyet, arról meg senkinek semmi köze...
4/8 anonim válasza:
#2 Igen, ezért is írtam, hogy nem számoltam meg. :D
6/8 anonim válasza:
#1 Hülyeségeket beszél, #5-is. Gondolom ezen az oldalon a b*romság 100%-os hasznossága alap. Itt van a program:
Nem, nem 54.-ik. és nem, nem középen volt. Nem, nem 8-kor kezdődött, hanem 10-től.
Hányadik felszólaló volt? Kb. 10.-ik vagy 20.-ik, attól függően, hogy most mit számolunk felszólalásnak. Kb. 150 beszéd volt, tehát az elején.
7/8 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem ő tartotta az első beszédet?
2022. aug. 7. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!