Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bogár László mikor megy a...

Bogár László mikor megy a Partizánba Gulyás Marcihoz?

Figyelt kérdés

#partizán #Gulyás Márton #Bolgár László
2022. aug. 6. 10:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tud valaki valamit erről az interjúról? Megjelenik valamikor vagy törölték?
2022. szept. 6. 16:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy biztos, sosem jelent meg.

Hogy miért, rejtély. Bogarat kéne talán megkérdezni megint.

2022. szept. 7. 23:04
 13/15 A kérdező kommentje:
A legutóbbi naplóbejegyzései alatt többen is írták, hogy eddig ismeretlen okok miatt nem is fog nyilvánosságra kerülni az interjú.
2022. szept. 26. 17:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem Bogár kérte, h ne jelenjen meg és Gulyás ebbe belement.

Bogárnak van egy vlogbejegyzése “partizanban jártam” címmel, abból kiderül, hogy Gulyás szembesitette őt pár korábbi, rendszerváltás környéki vagy azelőtti nyilatkozatával, ami Bogarat meglehetősen zavarba hozhatta.

Ezzel együtt sem értem, hogy Gulyás miért nem szólt egy szót sem arról, h volt egy ilyen interjú és h mi lett vele

2022. szept. 28. 20:37
 15/15 AtiBoa válasza:

@14 anonim

Annyira birom, hogy mennyire okos, jol informalt vagy :)) Esetleg szolj Bogar urnak is, hogy TE mar tudod mi tortent ;)

A "konteos" jelzot (pejorativ cellal) rahuzzak mindenkire, aki olyan kerdeseket tesz fel amire nincs kielegito valasz, ellenben az ilyen baromsagok omlenek beloletek. Nem birod felfogni amit Bogar mond? Esetleg jobban el tudod magyarazni? Rajta, link-eld be ide a YT csatornadat/blogodat, had lehessunk mi is olyan okosak mint te.

Az, h Gulyas tapintaltlanul tud az arcaba vagni kerdeseket az embereknek, az nem jelenti azt, hogy tobbet (es foleg nem jobban) tud naluk. Ez is tipikus peldaja a "kenyelmetlen szituacioba hozlak, hogy ne deruljon ki mennyire buta vagyok" szemelyisegnek. Ketsegtelen, hogy komolyan felkeszul egy-egy interjualanybol, de csakis azert teszi, hogy megmutathassa mekkora "leleplezo figura" o, a Gulyas Marton.

2022. okt. 18. 08:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!