Ön egyet ért e azzal, hogy a magyar politikusok , képviselők bére a mindenkori magyarországi átlagkeresettel legyen egyenlő? Egyet ért-e Ön a magyar politikusok mentelmi jogának azonnali eltörlésével?
Bizony, van az országban 199 ember, akik tessék-lássék munkát végeznek, ám érzékelhető változást nem okoznak. Van 199 ember ebben az országban, akiknek az lenne a dolguk, hogy tisztességes módon érjék el, hogy fejlődjön az ország. Van 199 ember, akik pótólhatatlannak állítják be magukat és megszabják a saját fizetésüket, ami messze milliós nagyságrendű. Van az országban 199 ember, akiknek érdekeltségeik vannak és úgy helyezkednek, úgy idomítják a törvényeket és a jogot, hogy az kedvezzen a rokonaiknak és a barátaiknak. Van 199 ember, aki az ország lakosságát képviselik, de nem hajlandók osztozni a lakosság helyzetében.
Fix bérben vannak, amely biztosítja ennek a 199 embernek az anyagi jólétet és azt a nyugalmat, amivel elvégezhetik a munkájukat. De tudjuk jól, hogy az emberek nyomás alatt tartva jobban képesek teljesíteni. Ők nem érzik szükségét annak, hogy olyan sikereket érjenek el, amely az ország egészét érintik. A maguk-, rokonaik-, barátaik hasznát tartják szem elött nem pedig ázokét, akik rájuk szavaztak sem pedig azokét, akik a legerősebb kritikákat fogalmazzák meg velük szemben. Pedig a kritikusok sem illethetnék őket erős kritikával, ha tisztességesen elvégeznék a munkájukat. Viszont van ebben az országban jóval több, mint 199 ember, aki valóban szívügyének tekinti Magyarország sorsát és jövőjét. Több, mint 199 ember van ebben az országban, akik tisztességesen el tudnák végezni ezt a munkát nem csak az átlagkeresetben osztozva, de akár a minimálbérben is osztozva azokkal, akiket képviselnek. Bizony, amíg büntethetetlenek, addig bármit is megtehetnek, de mentelmi joguk elvesztésével kénytelenek lennének tisztességes módon ellátni a feladataikat osztozva azoknak a törvényeknek, szabályoknak a betartásában, akiknek íródtak. Hát nem így hiteles egy ország képviselete? Hogy beszélhetnek a lakosság nevében, amikor nem érzik a terhet, ami a lakosságra nehezedik. Azzal védekeznek, hogy akkor bebörtönözhetnék az ellenzéket vagy bárkit. De milyen alapon tehetnék ezt meg, amikor a bizonyítékhamisítást a törvény bünteti. Bármit elhitethetnek az emberekkel, bárkit ráverhetnek bármire, ha büntetlenül rágalmazhatják meg azokat a képviselőtársaikat, akik nem osztoznak a véleményükben. Hát nem pont ez a két pont az alapja a korrupciónak?
És vannak, akik elvállalnák a magyar átlagkeresetért is a munkájukat, hiszen volt már példa a múltban is arra, hogy önként lemondtak a jövedelmükről, hiszen nem a pénzért vagy a hatalomért vezették az országot, hanem azért, mert tudták jól, hogy ez így helyénvaló. Kenőpénz elfogadása bűntethető, de mentelmi joggal, ha elegendő pénzt kínálsz a megfelelő politikusnak, akkor az eléri, amit te akarsz. Ez van most. Pénz beszél. És nem csupán a kormánypárti, de az ellenzéki politikusok is éppen ugyanúgy benne vannak a kenőpénz játékban.
Szavazzatok, ha van kedvetek és lássuk, hogy mit akar a cyber-nép.
Mentelmijog eltörlése és fizetésük megkurkintása valóban nem okozna többletbevételt, mert a képviselők együttes fizetése nevetséges összeg ahoz képest, ami a gazdaságban forog. De ahhoz képest is nevetséges összeg, amit amúgy tilosban keresnek meg ezek 199-en. Csak az láthatatlan. Higgyetek nekem én tűzközelből láttam mindezt, de ha felfedem kilétem, holnap reggelre bizony hulla leszek. Bepillanást nyerhettem a titkos dokumentumok némelyikébe és mindenbe, ami a színfalak mögött zajlik. Egy átlagember nem is gondolná, hogy milyen megállapodások vannak a háttérben. Summa summárum, becsületes politikus nem űlhet a parlamentben. Őszinte, nyílt politikus nem űlhet a parlamentben. Szégyenlem azt a néhány évet és mindazt, amit meg kellett tennem, amíg velük együtt dolgoztam. Nem egy képviselőtársam tűnt el és tért vissza ,, más emberként" már ha visszatért. És ez megy nap, mint nap. Aki pedig erről beszélni mer, az még polgármester sem lesz soha ebben az országban. Én döntöttem és óriási szerencsével keveredhettem ki ebből az egészből, akkor, amikor már a gyerekkori barátaim és rokonaim kezdtek eltűnni. A parlament hátterében egy véres csatamező van, ahol a közismert politikusok régi elfeledett ismerősei alusszák már örök álmukat.
Jelzem: ez a helyzet. Jelzem, hogy Gyurcsány F. is a Fidesz bábja, ő biztosítja a jelenlétével a 2/3-okat. Bár értelmesebb kanapépolitikusainknak ez a nyilvánvalóság egyértelmű volt.
Jelzem, rövid úton el fogják távolítani ezt a vallomásomat innen. Ismétlem, ha felfedném magam, holnapra halott lennék.
Már megbántam-e legutóbbi írásom. Sajnálom.
Nem tudom törölni.
Az egész életedet kellene sajnálnod. Ennyi időt energiát próbálsz beltenni abba, hogy megpróbálj gyűlölködésre bírni embereket.
Ráadádul a gyakorin.
Ha nem vagy elégedett a rendszerrel, nyugodtan tedd máshova az X-et legközelebb.
De uszítani, gyűlölködni, manipulálni, ocsmánykodni, értelmetlen és kontraproduktív.
Ha tényleg azt hiszed, hogy ez a marhaság igaz, akkor ideje lenne elmenned pszichológushoz. Esetleg orvoshoz.
Skizofrénia, paranoia, pánikbetegség, esetleg stroke-od lehetett.
Vagy csak kezdeti demencia.
#13 "Jelzem, rövid úton el fogják távolítani ezt a vallomásomat innen. Ismétlem, ha felfedném magam, holnapra halott lennék."
Nem fogják eltüntetni, mert jól szórakozik rajta aki elolvassa.
Amúgy van egy rossz hírem amivel lehet fokozni a rettegésedet - attól mert én nem látom a neved és nem tudom kihez kötni ezt a leírt marhasághalmazt, attól még azoknak akiktől te annyira félsz, kb. 3 másodpercébe találna téged megtalálnia. Ugyanis úgy írhatsz ide hogy regisztráltál, visszakövethető vagy az email címeddel és a szerveren keresztül azt is pontosan meg tudják mondani melyik gépnél, hol írogatod ide a kommentjeidet.
De megnyugodhatsz, nem keres senki.
Bevallom az egészet csak kitaláltam.
Nincs is M.O.-n korrupció, nem is lopnak, csalnak, nem is hazudnak és át sem verik a népet. Ezt mind-mind én találtam ki.
Maradjon a mentelmi joguk, hiszen megérdemlik a kivételes bánásmódot és a fizetésüket is, hiszen ők vezetnek bennünket.
És fel vagyok háborodva, hogy 35 szavazóból 23 elvenné a mentelmi jogukat és megkurtítana Tisztességes, Hazaszerető, és Szorgalmas Kedves-vezetőink bérét, akiknek inkább meg kellene köszönni, hogy a lehetőségek országává válhattunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!