Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány miért támadta a...

Gyurcsány miért támadta a felcsúti kisvasutat?

Figyelt kérdés

Egy ismerősömtől hallottam, hogy egyszer azzal érkezett és azon utaztatta a póni lovát!!

Ráadásul -ha hihetünk a forrásnak- nem is akárhol legeltette meg a póniját a Vág völgyében..

Ezek után hogyan lenne képe a felcsúti kisvasutat kritizálni? Elképzelhető, hogy emiatt hallgat mélyen mostanában a zavaros beruházásról?

2022. aug. 5. 22:37
 1/6 A kérdező kommentje:

Mondjuk az gyanús volt, hogy Gyurcsány úr hazafelé állítólag már nem egy, hanem kettő pónival ment..

Másnap pónival ment dolgozni..

2022. aug. 5. 22:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Remélem még 11 óra előtt s*ggbe b*sz egy póni, ha már ennyire rá vagy kattanva a pónikra.
2022. aug. 5. 22:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Eddig támadta Gyurcsány a beruházást, mostanában lapít a témában. Mi lehet ennek az oka? 🐎
2022. aug. 5. 22:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miután végez veled a póni remélem egyszerre lesz hasmenésed és tüsszögő rohamod!!!
2022. aug. 5. 22:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Soros -> Brüsszel -> Gyurcsány -> PÓNI
2022. aug. 5. 22:52
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 igen, én is erre gondoltam
2022. aug. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!