Dollárba vagy euróba érdemes inkább fekteni?
Dollárba.
Jobban erősödik mint az Euró, plusz a Dollár mostanában a legtöbb fontos valutával szemben erősödik, az Euró meg a fontos valutákkal szemben inkább gyengül.
Hiába agitálsz az arany ellen, meg hogy sose vettem, akkor is az a legjobb, persze a föld után.
Észel kell csinálni az ilyen befektetéseket. Ennyi.
De mondjuk ez minden befektetésre igaz.
Meg írod, hogy ismerős 50%ot bukott, és? Szomorú. De ez nem érvelés. Azért nem, mert mások más valutákkal, befektetésekkel nem buktak 50%nál többet? De.
14.
"Hiába agitálsz az arany ellen"
Hiába pontoztok le!
Abba fektettek amibe akartok Én szóltam.
"meg hogy sose vettem, akkor is az a legjobb"
Kicsit ellentmondásos
"ez nem érvelés"
Tudnák 2 érvet az aranyra,de úgyse érdekelne, nekem mindegy,hogy BUX.
"persze a föld után."
Mindkettővel megszivod!
Csak szólok!
Az mondjuk érdekelne, hogyan lehet 50%-ot bukni az aranyon úgy, hogy az utóbbi 10 évben nem volt olyan pillanat, amikor maximum feleannyit ért volna, mint bármely tetszőleges korábbi pillanatban.
13.
"Dollárba.
Jobban erősödik mint az Euró, plusz a Dollár mostanában a legtöbb fontos valutával szemben erősödik"
Múltidőt tudod mi?
Jézusom.. értelmiségi.
Különben meg mit nyafogsz itt #15?
Nem van aranypárti, oké. Jogodban áll, ahogy az is, mibe fektess be, ha megteheted. Senki nem mondta, én sem hogy hova "szabad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!