Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Véleményetek szerint ez...

Véleményetek szerint ez lehetséges? (lent folytatás)

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom az itteni politikai hozzáértők véleményét, és sokszor sikerül közös nevezőre jutnunk (jó, itt nem a bugris parasztokra gondolok).

Azt vettem észre, hogy az emberek egyetértenek akkor, amikor azt mondjuk, hogy a cigánybűnözést fel kell számolni, a politikusokat bezárni egy mókuskerékbe, stb..

Én arra gondoltam, hogy évek múlva, nem nyílik-e lehetőség arra, esetleg nem valósul-e meg (tudom, ez majdnem ugyanaz, de nem tudtam melyiket kérdezzem), hogy egy olyan emberi réteg alakít Magyarországon politikai pártot, akik rendes, dolgozó, tisztességes állampolgárok, és utálják azt a politikát, ami évek óta megkeseríti az imént említett pozitív jelzőkkel ellátott embert.

Miért nincs egy olyan párt, amelyet nem a pénz és a hírnév vezényel, hanem mindössze annyi, hogy szeretné, ha az ország végre stabil lábakon állna? Biztosan lennének szavazói egy ilyen pártnak, akik támogatnák azt, hogy eleget szívtunk már, ideje változtatni.

Ekkor az összes jelenlegi párt (akik egyébként nem hinném, hogy képesek lennének az országot vezetne akár 1 évig is) feloszlana, a jelenlegi politikusok -véleményem szerint- mennének közmunkára, vagy dutyiba, és végre Magyarországon a Magyar emberek akarata érvényesülne.

Ez mind csak elképzelés, nem tudom, mennyire valósítható meg, kérek minden hozzászólót, hogy ne kezdjen el bunkózni. :)

2010. szept. 23. 00:43
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Azért ennyire ostoba, demagóg választ sem volna pofán írni.
2010. szept. 23. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!