Én ellenzéki vagyok, de a választás éjszakáján amikor mindenki hátbaszurkálta az MZP-t én úgy érztem h utálom a fideszt de azért örülök h nem ezek nyertek.
2022. aug. 5. 07:44
2/50 anonim válasza:
Kik azok a ballibek?
2022. aug. 5. 07:44
3/50 anonim válasza:
Ennél rosszabb nem lehetne. Orbán megvalósítja Gyurcsány programját:)
2022. aug. 5. 07:46
4/50 anonim válasza:
Ha baloldal nem is nyert volna, az mindenképpen jó lett volna, ha nincs túlhatalma a fidesznek, nem lett volna kétharmada, normalizálódott volna kissé az ország állapota.
Pl. a fideszesekben fel sem merül, hogy a rendeleti kormányzás normális-e, hogy vészhelyzetre hivatkozva ez folyik, holott egy másik európai országban sincs ilyen
2022. aug. 5. 07:47
5/50 anonim válasza:
Gyurcsánynak legalább volt programja... Orbánnak még az se, csak, hogy folytatjuk
2022. aug. 5. 07:47
6/50 anonim válasza:
Ellenzékiként én azt mondtam tavasszal, hogy most nem szabad nyerni. Ezeket a megszorításokat ha most egy baloldali kormánynak kellene meghoznia a fidesz már csődítené a csürhét az utcára és verné a mellét, hogy mi megmondtuk, hogy ezt fogják csinálni.
2022. aug. 5. 07:50
7/50 anonim válasza:
Ha a baloldal nyert volna, már megállapodtak volna az Eu-val és egyrészt jönnének a helyreállítási pénzek, másrészt stabilabb lenne a forint árfolyam. Emiatt kevesebb megszorítás kellene. Harmadrészt az Eu ügyészség már foglalná le Mészáros és Tiborcz vagyonát, ami szintén visszamenne a költségvetésbe. Szóval igen, ha az ellenzék nyert volna, valamivel előbbre lennénk.
2022. aug. 5. 08:04
8/50 anonim válasza:
Igen,egészen biztos.ott volt a covid, akkor is orbán hagyott cserben mindenkit, mindenhol segítették a lakosságot anyagilag.(erre volt a válaszuk a faSSiszta fanoknak hogy ingyenpépzért koldulna a baloldal..)
Szóval bemutatkoztatok,bemutatkozott a fidesz is úgyhogy felesleges erőlködnöd ezer forintos kenyér árak mellett,60%-os hús drágulás mellett,30%-os Ft inflálódás mellett.ami már januárban elkezdődött, tehát még az ukrán helyzetre sem lehet fogni.
2022. aug. 5. 08:05
9/50 anonim válasza:
Dehát a baloldal nyert, a Fidesz tele van baloldali elemekkel.
2022. aug. 5. 08:12
10/50 anonim válasza:
A megszorító Orbán kormánynál bárki jobb lenne, főleg ha nem lophatta volna szét az elmúlt 12 évet sem a tolvajkormány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!