Meg fogjátok nézni este Orbán Viktor beszédét, amit világszerte várnak?
#32 csak a szokásos:
Mi keresztények vagyunk, meg kell védeni a nyugatot a betörő migráns hordáktól, én vagyok a fasza gyerek mert kétharmad, kapd be Soros, kapjátok be globalisták, nem kell Gender, kevesebb drag queen, több Chuck Norris, ja, és Amerika kezdjen légyszi béketárgyalásokat Putyinnal, tudom, hogy szembenálló szuperhatalmak vagytok, de légyszi plíz, ha lehetne, köszi.
"Mi keresztények vagyunk, meg kell védeni a nyugatot a betörő migráns hordáktól, én vagyok a fasza gyerek mert kétharmad, kapd be Soros, kapjátok be globalisták, nem kell Gender, kevesebb drag queen, több Chuck Norris, ja, és Amerika kezdjen légyszi béketárgyalásokat Putyinnal, tudom, hogy szembenálló szuperhatalmak vagytok, de légyszi plíz, ha lehetne, köszi."
jó kis beszéd volt akkor 90%ban bárki egyet tud vele érteni
a balosok meg nyüszítsenek csak, hogy a doktriner hülyeségeiket hogy merészeli ez az óórbán felnagyítani, amire ők köpni nyelni nem tudnak
nem az emberek 90%-a ért egyet ezzel, hanem ennek tartalmának 90%-ával ért egyet bárki
nem véletlenül vonyítanak a balosok
Tehát az emberek 100%-a egyetért ezzel a konteós f.szsággal... Jól van, szép álmokat. :D
Gép majd ne menjen éjjel is. :)
érdekes, hogyha ki kell állni a gyerekek nemi átműtése mellett, akkor valahogy eltakarodik a balhorda
szóval valahol ez mégiscsak vitán felül áll
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!