Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ősmagyarok kultúrája...

Az ősmagyarok kultúrája István előtt szinte egy az egyben ugyanaz volt, mint az észak-amerikai indiánok kultúrája?

Figyelt kérdés

2022. aug. 3. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Én úgy tudom, hogy az aboriginalok kultúrája volt tökre ugyanaz, mint az ősmagyaroknak.

Amúgy milyen észak-amerikai indiánok? Mert volt pár.

2022. aug. 3. 15:12
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Miért lett volna ugyan az? A másik, hogy ha olyat írsz, hogy "az észak-amerikai indiánok kultúrája", akkor nagyon nem vagy képben azzal, hogy mennyire eltérő kultúrák sokaságról beszélsz.
2022. aug. 3. 15:13
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Már akkor az Apple uralta az egész piacot. Éppenséggel István nevének helyes formája az iStván, mivel hogy ő is Munkák iStván (Steve Jobs) agyából pattant ki.

Mindez volt 1992-ben, amikor a Mátrixot programozták. Senki nem tudja, hogy a való világban mi történt, vagy éppen létezett-e emberi civilizáció. Ami biztos, hogy minden, ami 1992 előtt volt, az kitaláció, és minden emléked implantátum. Bármennyi idősnek is hiszed magad, te sem léteztél 1992 előtt!

2022. aug. 3. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem nagyon hasonlíthatott egymásra, tekintve, hogy az ősmagyarok lovon közlekedtek, lovakat tartottak, Észak-Amerikában meg ekkortájt nem éltek lovak.
2022. aug. 3. 15:29
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Ha jól tudom a magyarok nem szívtak békepipát, nem hordtak tollas fejdíszt, nem skalpolták az ellenséget bár ebbe nem vagyok biztos.
2022. aug. 3. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!