Népességarányosan hol fognak idén télen többen megfagyni, a 85 milliós Németországban, vagy a 10 milliós Magyarországon?
"Sokkoló adatok - Falunyi ember fagyott meg tíz év alatt
Évente átlagosan 200-250 ember hal meg Magyarországon kihűlés miatt,"
Gondolom ugyan ott ahol tavaly is. (lakossági gázellátással nem lesz probléma)
Németországból miért nincs cikk hogy ott mennyien szoktak meghalni?
Illetve mi értelme van egy 3-4-szer gazdagabb országhoz hasonlítani magunkat?
2009-ben hányan haltak meg is Magyarországon?
"Németországból miért nincs cikk hogy ott mennyien szoktak meghalni?"
Homelessekről találtam egy fizetős oldalon, nagyjából 5-15 ember fagy meg évente a németeknél a 85 millióból. Az utóbbi évben (2021) 27 ember halt fagyhalál által a németeknél, ezt kimagaslóan soknak titulálták.
Magyarországon kb. 150-250 ember szenved fagyhalált évente a 10 millióból.
Ez nagyjából 80x-os különbség a németek javára népességarányosan.
Szóval a kedves Kérdező kérdése elég költőire sikerült.
"De azért én gyanítom, hogy a fajlagos kihűlési halálesetszám még is magasabb lesz nálunk, mint ott."
Persze hogy magasabb, ez kérdés? :D Tudsz mondani bármit, csak egyetlen dolgot, amiről Orbán nem hazudott eddig?
Hetes, na lássuk azt az oldalt! Bár nincsenek kétségeim, valami ruszki+fidesz+Orbán propagandaoldal lehet.
Egyébként én is találtam egy adatot, Németországban évente 20-25 ember hal meg fagyhalálban. De nem tudom megmutatni, mert fizetős az oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!