A FIDESZ kormány valójában mennyiben tehet az elszabaduló rezsi árakról, miben kellett volna jobban dönteniük?
Őszintén kérdezem, nem vagyok szakember.
Tehát miben lehetett volna jobban dönteni, készülni, előre látni?
Napelem parkokat építeni vagy miket?
Támogatást adni lakáskorszerűsítésre nem csak gazdagoknak.
A fizetéseket nem tartani a béka valaga alatt szándékosan.
Megadóztatni a nagy cégeket, oligarhákat, nem osztogatni nekik százmilliárdokat.
Nem a kisembereket büntetni a Katával és a rezsicsökkentéssel, hanem eleve több lábon állni az energiahordozókkal és normális adórendszer kiépítésével. (Például a 15% multi adó amit csak mi nem szavazunk meg)
Nem elcseszni tíz-száz milliárdokat a választásra azért mert kell nekik a hatalom és a pénz.
__Elengedni az undorító korrupciót, maffiarendszert és teljesíteni az EU irányelveit hogy kapjunk támogatást és ne haljunk éhen a tetves kerékkötő hozzáállásunk miatt__
Mondjuk egy rakás fölösleges stadion helyett lehetett volna inkább költeni házszigetelési, fűtéskorszerűsítési programra, támogatásokra. Akkor máris az ország felének nem lenne gondja, hogy hogyan fizeti ki a piaci árú rezsit.
De amúgy olvasd végig MZP választási programját, abban sok jó dolog van, ami valóban egy kicsit összekapta volna a magyar gazdaságot.
Meg jön a válság feltartóztathatatlanul, Erre nem a kisembereknek emelik a bérét, vagy próbálnak tenni értük valamit, hanem a saját fizujukat emelik közel a duplájára (!!). Orbánnak nem volt elegendő a havi 3 millió (!) forint, tudod, szűkölködött szegény, ezért felemelte 5 millió fölé... A tanárok meg megrohadhatnak a havi 170 bruttójukkal, és nagy "kegyesen" hajlandó volt 10 év után 10% bruttó béremelést adni nekik.
Na ennyire tartják szem előtt az átlag magyar ember érdekeit.
Én csak azt tudom mondani, hogy gazdasági szempontból felszálló ágban (2010-2022.), az ide nyomott temérdek uniós pénzzel, és a 2/3-dal a világot meg tudták volna váltani.
Ehelyett lényegében kialakították a haveri-családi körből a nemzeti tőkés osztályt.
Gratula!:(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!