Miért fognak mindent az Ukrán orosz háborúra?
Figyelt kérdés
sajnos mennek fel az árak,nem hiszem el hogy az ukrán Orosz háborúnak bármi köze lenne az egész hez, fél kg szeletelt kenyér 600 ft vagy éppen 700,amikor régebben még csak 250ft volt 1kg. egyszerűen felháborító,a bérek nagyon alacsonyak,azt mondják hogy a magyar ember átlag bére 500ezer ft,ez érdekes mert egyáltalán nem így van,van aki a havi nettó 90ezer ft ot alig keresi meg pedig van szakmája és éretségie is, engem pl nem rég rúgtak ki mert nem tudtak ki fizetni egyszerűen nem bírtak ki fizetni,pedig alig kaptam havi nettó 150ezret amit egy csettintésre simán ki fizetne bárki és akkor ezért napi 18 órát dolgoztam valamikor be vállaltam a hétvégét is,ez a Fidesz tönkre teszi az országot de nem jönnek rá az emberek istenítik az agymosott nyugdíjasok már bocsánat a kifejezés ért de nem tudok szebben fogalmazni mert dühös vagyok hogy nem tudok meg élni ebben az országban és nem tudok ez ellen mit tenni,és akkor a háborúra fogják amihez nekünk egyáltalán semmi közünk ,nem értem mért kell mindent arra fogni orbán nak,váltsák már le könyörgöm.2022. aug. 3. 12:55
1/15 anonim válasza:
Csakhogy egy klasszikust említsek:
“S ha végül rájuk dől a ház és nincs már több hitel
Majd mást vádolnak azzal, amit ők követtek el
És engedelmes szolgáló a törvény és a jog
Édesapám, csak azt ne mondd, hogy ezek ugyanazok”
by Bródy János
2/15 anonim válasza:
"sajnos mennek fel az árak,nem hiszem el hogy az ukrán Orosz háborúnak bármi köze lenne az egészhez"
És akkor minek van köze hozzá?
Egész Európát Viktor tartja rettegésben azért emelnek mindenhol?
3/15 anonim válasza:
Európa többi részén miért vannak áremelések, ott is Orbán miatt?
4/15 anonim válasza:
Nem a háború miatt van, a háború csak gyorsítja az eseményeket. Orbán meg szupergyorsítja. Amíg dőlt a pénz nyugatról, és az egyetlen dolga az volt, hogy bájologjon és tetszelegjen, az még jól ment neki, de egy országot irányítani nem tud. Remélem hamarosan bele is bukik.
5/15 anonim válasza:
Rövid a memória megint. A csirkefarhát ára jóval a háború előtt be volt fagyasztva. Az infláció is tavaly ősszel lódult meg. Mi ezért vettünk lakást januárban. Hol volt még a háború hatása?
6/15 anonim válasza:
Az infláció az energia árak miatt emelkedik egész Európában, ami már a háború előtt meredeken emelkedett, a háború kitörése óta meg még hatványozottabban és még ráadásul kevés is van.
7/15 anonim válasza:
Meséljetek, hol vannak még áremelések?
8/15 anonim válasza:
Illetve amiatt, hogy amikor ment a gazdaság akkor öntöttek a pénzt a gazdaságba. Amikor még baj van és kéne a pénz, már nincs mit. Mit gondoltok, hogy a választási pénzeső nem növelte az inflációt? Dehogynem!
9/15 anonim válasza:
"Meséljetek, hol vannak még áremelések?"
Egész Európában, aki itthon ül az nem tudja, nézz szét külföldön.
10/15 anonim válasza:
Mert most ez a fő téma, és valamivel mindig meg kell magyarázni a sz*rt. Majd ha vége lesz a háborúnak, akkor a kovid lesz mindennek a rákfenéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!