Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéki középkorúak és fiatalab...

Árokpart kérdése:

Vidéki középkorúak és fiatalabbak. Ti kijönnétek egy nagyobb tüntetés erejére az új rezsiszámítás miatt, ha már az igen csak nem Tisztelt többségi társadalom nem hajlandó a seggét megemelni?

Figyelt kérdés
Ismertek nem szoktam ilyen vulgárisan fogalamzni, nem is szeretem aki így beszél, de már egyszerűen fel vagyok háborodva.Csak azt nem értem, hogy sokan mégis miben reménykednek. Egy falusi parasztházat nem fognak tudni kifűteni a megadott arányszámokkal. 2014-ben a netadó ellen már másnap tucatnyi Facebook-os csoportvolt, abban az évben mikor már visszavonta a kormány a netadót egészen majdnem Karácsonyig több ezres tüntetések voltak, a 10 százalékos szappanadóért meg chipsadóért ezrek tüntettek, most meg mindenki otthon kuksol és vagy azt várja, hogy megfagyjon vagy még mindig abban reménykedik, hogy a Fidesz ezt úgy sem teszi meg. Meg fogja jó reggelt kívánok!
2022. aug. 3. 12:04
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
57%
Éreztem, hogy megint te leszel az. :)
2022. aug. 3. 14:23
 32/40 anonim ***** válasza:
58%
Kérjél pénzt Mészárostól, biztos szívesen kisegíti a rászoruló magyar családokat. Elvégre szerintetek azért kellett a zsebét tömni adókból, mert ő jóra fordítja, nem úgy mint a gonosz külföldi milliárdosok.
2022. aug. 3. 14:36
 33/40 A kérdező kommentje:
Még ezek után sem jöttök ki? [link]
2022. aug. 3. 21:19
 34/40 anonim ***** válasza:
Nem. Fújjanak le téged gázsprayvel, meg sokkolózzanak meg.
2022. aug. 3. 22:16
 35/40 Molyember ***** válasza:
66%
Mondd, te elolvasod a válaszokat? Senki nem megy ki, mert nincs értelme. A Fidesz bármit megtehet, és ezt ti tettétek lehetővé a számára. Drága a gáz? Tanulópénz, fizesd szépen.
2022. aug. 3. 22:17
 36/40 A kérdező kommentje:
35-ös Miért tehetne meg bármit? A netadónál is meghátráltak.
2022. aug. 4. 13:58
 37/40 anonim ***** válasza:
Az mikor is volt? Lassan 10 éve. Azóta már azért történt egy s más, amivel a Fidesz bebetonozta magát a hatalomba.
2022. aug. 4. 14:25
 38/40 anonim ***** válasza:

Árokpart, ne a múltban élj, az már nem fog visszajönni. A jelenben élj, a jelent lásd, ne a megszépült múlt képe lebegjen előtted. Azzal semmire sem mégy.

Egy okos ember egyszer azt találta mondani: "Az intelligencia az a képesség, amely lehetővé teszi az alkalmazkodást a változásokhoz." Számomra te intelligensnek tűnsz. Légyszi ne cáfolj rám.

2022. aug. 4. 14:31
 39/40 A kérdező kommentje:
38-as Ez nem fllozófia és érzelem kérdése. Mégis ha ugyanannyian kimennének mint a netadónál miért gondolod, miért gondoljátok itt többen, hogy nem hátrálnának meg.
2022. aug. 4. 20:49
 40/40 anonim ***** válasza:

Szerintem (és ez csak az én magánvéleményem, lehet hogy távol járok vele a valóságtól) azért nem hátrálna meg, mert ma lényegesen nagyobb, biztosabb hatalommal rendelkeznek, mint anno a netadó idején. A másik az, hogy a magyarok többsége még mindig nem érzi eléggé a saját bőrén azt, hogy közeleg a válság. Egyre többen és egyre jobban, de a gát még mindig tart. Még nincs elég hideg, még nincsenek elég magas árak a boltokban, még nem elég ember munkanélküli, még nem elég ember látja kilátástalannak a helyzetet. Nyilván, hisz tombol a nyár, ezer fok van kinn, megmozdulni sincs kedve az embernek, nemhogy egy még mindig távolinak tűnő rossz miatt egész nap a tűző napon rohadni a beton és aszfalttenger közepén sokadmagával.

Még nem elég rossz a helyzet. Még.

2022. aug. 4. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!