Ha Orbán túl sokáig húzza a lemondását, lehet hogy ugyan úgy jár a fidesz, mint az mszp amikor Gyurcsány évekig nem mondott le ?
12: Orbán megmondta régebben, hogy "ha az IMF jön, akkor én megyek". Vagyis ha olyan helyzet lenne, hogy a maradása miatt nem jön pénz, és emiatt súlyosbodna a helyzet, akkor átadná valakinek a vezetést
Ez a mondása egyébként szépen mutatja a kormányzása a lényegét, hogy amíg konjunktúra van, lehet szórni az olcsó pénzt, neki az a kormányzás, a pénzszórás. Ha már problémák vannak, és bajokat kell kezelni, az nem érdekli, az nem szórakoztató neki, inkább lemond.
Pedig csak annyit kellett volna tennie, hogy a jó időkben nem szórja eszetlenül a pénzt, hanem csinál egy hatalmas védelmi alapot, amihez most lehetne nyúlni rossz időkben. De inkább szórta a pénzt, mint a tücsök, aki nem gondol a télre, és most ezért kell a megszorítás.
13,as, köszi, én ezt vágom, meg kb mindenki, aki képes 5-nél többel elszámolni
engem az borzaszt el, hogy komolyan vannak emberek, akik nem értik, hogy mi történik és gondolkodás nélkül, mindent elfogadnak, amit a kormány mond
Ha 26ig nem sikerül elzavarni, megbuktatni, lemondani, akkor biza beledöglik ez az ország addigra...
meg a géniuszibbnál, géniuszibb ötletektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!