Mennyibe fog kerülni egy liter benzin ősszel véleményetek szerint?
750 - 850 közt fog még ingázni, és ezt tartani is hosszú távon.
sajnos nem fog már vissza térni, alacsonyabb árra...
Mivel ősszel még egész biztosan tartani fog a háború és a szankciók, valószínűleg 800 Ft körül (jó esetben 700-800 Ft között) fog mozogni.
Érdemi változás az Oroszország elleni szankciók feloldása után lehetséges, és ez valószínűleg csak a háború bejezése után történne meg.
Tegnap 1.85-ért tankoltam 95-öst Angliában, egy átlagos árfekvésű kúton. Ez jelen árfolyammal 900 ft körüli ár, de Angliában mindig is az egyik legdrágább volt az üzemanyag Európában. Viszont két hete még 2.05-ért tankoltam ugyanott ugyanazt, tehát kb 10%-ot csökkent az elmúlt két hétben az ára, ami jó jel lehet.
Szerintem 800-nál nem fog feljebb menni már idén Magyarországon sem (hacsak nem történik valami közben, pl. háború valahol máshol is, vagy ilyesmi). Télen hagyományosan olcsóbb az üzemanyag mint nyáron, szerintem inkább majd a jövő tavasszal várható megint drágulási hullám.
5-re.
Igazad lehet.
Én E5 benzint tankolok, ami piaci áron van. Havonta egyszer szoktam tankolni. Másfél hónapja 827 Ft-ért tankoltam, kb. két hete 750 Ft-ért. Ez szintén kb. 10%-os csökkenés. Bárcsak így folytatódna!
"Érdemi változás az Oroszország elleni szankciók feloldása után lehetséges, és ez valószínűleg csak a háború bejezése után történne meg."
Aligha, mivel a szankciók bejelentése óta még csökkent is az olajár.
Jelenleg esik az olaj ára, és ha még jobban beindul a gazdaságok lassulása, azaz még kevesebb olajra lesz szükség, illetve az esetleges elbocsátások miatt kevesebben fognak vezetni, akkor még jobban esni fognak.
Mikor beütött a covid, mi volt, 20 dollár egy hordó a mostani 100-hoz képest?
Ilyen alacsony nem lesz nyilván mostanában az olajár, de várhatóan inkább csökkenni fog most a kereslet. Én 5-600 forint közé tippelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!