Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszesek nagyrésze tényleg...

A Fideszesek nagyrésze tényleg egy zárt világban él, mint Észak Koreában és nem tudják hogy mi megy nyugaton?

Figyelt kérdés
Propaganda folyamatosan azt hangsúlyozza hogy milyen borzalmas élet már nyugaton ,nincs fűtés, meg még wifi sincsen és hogy mennyivel jobb Magyarországon és hanyatló nyugat és társai..
2022. júl. 31. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
17%
Ja,vagy ahogy az öreg székely bácsi mondja: "a mackó nem játék"
2022. júl. 31. 21:30
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

Úgy hogy a magyar gáztározók túlméretezettek az ország felhasználásához képest. Kb. egy hete már a csapból is ez folyik.

Ez olyan mint amikor egy nagy tescos szatyorral mész le két kifliért a boltba mert nincs másik szatyrod de két kifli elég vacsorára.

2022. júl. 31. 21:32
 13/18 anonim ***** válasza:
24%

Én nagyon szeretném tudni mi megy nyugaton a valóságban.

Sajnos a nyugati polkorrekt média mélyen hallgat néhány izgalmas kérdésről.

2022. júl. 31. 21:34
 14/18 anonim ***** válasza:
11%

13/

Jó nagy szar van ott kint,én azt halottam.Hallgatnak.

2022. júl. 31. 21:38
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Nincs technológia egyenlőre a gáz helyettesítésére,illetve nincs elegendő idő ennek a kidolgozására.Itt a gáz a gáz,nem az olaj. A nagy kérdés,hogy kinek,és mennyit ad Moszkva. Egyenlőre a vezetékben 20 %-os a nyomás,mert a kompresszorállomás,amit Kanadában javítottak,az késik./?/
2022. júl. 31. 21:42
 16/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
30%

"és nem tudják hogy mi megy nyugaton?"

Tudják mi megy nyugaton. Hiszen a zOrigo megírta meg a Híradóban is volt!

:)

2022. júl. 31. 22:51
 17/18 anonim ***** válasza:
A barátom Hollandiában dolgozik,azt írta hogy ott is nagyon drága lett a gáz,és nem lehet tudni hogy hova fajul a helyzet.Nagyon kaotikus ott is a jövő.
2022. aug. 1. 07:44
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Én Angliában dolgozom, és élek (jelenleg itthon vagyok anyámnál) eddig 50 fonttal drágult az albim. Ételárak is mentek fel, pizza 6-8 fontra. Vasútas sztrájkok is voltak. Eddig ez történt.
2022. aug. 1. 08:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!