A Fidesz miatt további áremelkedések lesznek? (drágább benzin)
Felháborító!! 😠
Szinte sokakat beletaszít a nyomorba ez az iszonyat drágulás amik mostanában vannak.
Ilyen egy élhetetlen országot. 😠😠
lol milyen áremelkedés :DDD
Mostanában is 5000-ért tankolok és 500-ért veszek kenyeret :D
Nem a Fidesz miatt lesz áremelkedés, hanem az ehibázott gazdaságpolitika miatt, ami nyóóócéve vót még a Gyurcsány idején. Meg BrüsszelSorosmigránhanyatló Nyugat miatt lesz áremelés. Meg hát a zemberek akaratát is teljesíteni kell.
Egy a lényeg:
Nem lesz gázáremelés.
Amig egykulcsos SZJA-t fizetek ki tudom fizetni a megemelt rezsit.
Ezért volt fontos a fidesz győzelem. A Gyurcsány-MZP páros a szaros gatyát is lehúzta volna rólam a többkulcsos adójával és mellé ugyanúgy megkaptam volna a piaci energia árakat.
A választás előtt kerestem az ellenzék programjában azokat a pontokat ahol a leggazdagabbak adóját emelnék meg. Nem találtam sem ingatlanadó tervezetet a milliárdos ingatlanokra, nem találtam extra adókra javaslatot a céges nyereség a tőzsdei gazemberkedés megadóztatására, vagy javaslatot az offshore vagyonkimentések megakadályozására.
De volt többkulcsos szja javaslat ahol az átlagnál jobban kereső mérnököket szakembereket akarták megadóztatni. Elmennek ezek a bús p.csába.
"A választás előtt kerestem az ellenzék programjában azokat a pontokat ahol a leggazdagabbak adóját emelnék meg. Nem találtam sem ingatlanadó tervezetet a milliárdos ingatlanokra, nem találtam extra adókra javaslatot a céges nyereség a tőzsdei gazemberkedés megadóztatására, vagy javaslatot az offshore vagyonkimentések megakadályozására."
Nem figyeltél MZP-re. Megmondta, hogy SEMMILYEN adóemelést nem tart elfogadhatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!