Ballibek! Ha Gyurcsány vagy más ballib politikus vezetné hazánkat, akkor elfogadnátok elszakított területeink visszacsatolását?
Csak mert őket idealizáljátok, mint akik jólétet és gazdasági fejlődést képesek biztosítani az egész országnak, tehát akkor ennek megvalósulása esetén arra sem lehetne hivatkozni, hogy előbb ezt a kis (kicsivé tett) országot kell rendbehozni, meg hogy túl szegények vagyunk a többi terület eltartásához (mondjuk ez sem igaz, mert minden területben van érték, mindegyik tud adni a közösbe, így működik egy ország).
Tehát akkor mi kellene ahhoz, hogy ti is kegyeskedjetek a revíziót elfogadni ahelyett, hogy állandóan a szomszédos területrablók érdekeit szolgáljátok? Ez a politikai irányváltás?
Amúgy Orbánékat én is utálom, de a ballibeket sem sírom vissza. Én ebben teljesen kívülálló vagyok, de szeretném tudni erre a választ.
pubi
Nincs napirenden semmijen területi revizió
Esélye sincs
Hogy képzeled ela területi reviziót pubi?
Gondolom a kárpátaljai területen rugozol most minta többi 1 bites fidesz.
Nem, nem fogja "nekünk adni" senki.
Nem kéne álomvilágban élni
Képzeld nem léteznek a soros gyíkemberei sem és sok más baromság amikkel mossa az agyadat a fürered.
Amugy ha a vicc kategóriában érdeklődsz, akkor természetesen máshogy válaszolok.
Nem vagyok "ballib, nincs is olyan amugy azt tudod pubi?
Ha szerinted van akkor írd le mit jelent az hogy "ballib"...
Én amugy a Kanári szigetek annektálását támogatnám, minden magyar kapna ott egy kis telket, jól el lennék ott.
De lehet mások meg sielni szeretnének nekik Svájcot foglaljátok el a fürereddel.
A gyerekek meg mehetnének homokozni a sivatagba, igy Egyiptomra is szükség lesz
Induljatok fidernyákok, foglaljatok el, és vissza mindent
És ne felejtsétek el az őshazánkat is elfoglalni, igaz azt most Putyin elvtárs birtokolja, de merjünk nagyot álmodni.
Majd Orbán meg Szíjjártó mélytorkozik párszor Putyinnál és hátha megkapjuk a magyarok őshazája területét ajándékba.
Gyökér 1 bites fidernyákok:D
A kormány politikai összetételétől függetlenül akkor "fogadnám el" területek visszacsatolását, ha:
- Csak magyar-többségű területekről van szó
- Háború nélkül történik
- Minden érintett ország népének többségi támogatásával
Mivel ez nagyjából lehetetlen, így értelmetlen róla beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!