Ellenzékiek! Valljátok be, hogy kicsit a szívetek mélyén örültök, hogy nem a csalamádé koalíció nyert?
13, Nem mondtam hogy szakértők vagy mesterhúzásaik vannak, csak ilyenkor tudnak racionálisak is lenni és az erős hierarchia miatt könnyen hoznak gyors döntéseket.
Én a régi mszp-s időkben azt láttam, hogy azok teljesen dilettáns semmirekellő idióták, a mostani csalamádé koalíció meg egymás marásával lenne elfoglalva és leszarnának mindent.
Ez a kérdés egy vélemény. A magam részéről nem örülök, hogy nem nyert az ellenzék, mert utóbbi esetben anyagilag jobb lenne. Csatlakozánk az EU-ügyészséghez, megszűnnének a jogállami akadályok, jönnének az EU-s pénzek, ami segítene stabilizálni a forintárfolyamot meg a gazdaságot.
Merthogy amúgy most azért romlik, mert valójában nem fogják a kormányt: ugyanúgy el van szállva a költségvetési hiány, mint Gyurcsány "elqrtuk" beszédekor, és aki nem a szólamokat elemezgeti, hogy akkor most a "zakatol a gazdaság" hány százalékkal kisebb, mint a "dübörög a gazdaság", hanem a számokat nézi, az nem vesz se forintot, se magyar állampapírokat.
Külpolitikában se az oroszok csatlósa lennénk, aminek vannak rövid távon előnyei (benzin ársapka), de már Teleki gróf öngyilkossága is intő jel volt, hogy a politikában nem érdemes a rövid távú nyereséggel felülírni erkölcsi szempontokat, hosszú távon nem lesz jó vége.
Annak viszont örülök, hogy az ellenzék nem nyert turbo-demagógiával (ebben nagy szerepe van MZP-nek), mert akkor örökre kiírták volna magukat a hatalomból. Ha ugyanezeket az intézkedéseket ők hozták volna meg, amit most Orbánék, a B közép már törne-zúzna. Tehát ha figyelembe veszem a lakosság agymosott állapotát, akkor örülök, hogy a megvezetett hülyéknek az a kormány adagolja a megszorításokat, amelyik már régóta hülyíti őket az "alternatív valósággal", ahol a kormány nem csak törvényalkotó szerv, hanem csodatevő, aki két kézzel szórja közénk a pénzt, és kifizeti helyettünk, ami nekünk rosszul esne. (Holott a pénzt, amit erre beszedett, oda is adhatná az embereknek, akkor ki tudnák fizetni a valós árakat. Meg, ami a lényeg, akár meg is tudnák azt takarítani.)
A fideszre szavaztam XD
Ez elég válasz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!