Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a benzinkutasoknak...

Most akkor a benzinkutasoknak ellenőrizni kell, hogy magánszemély van-e beírva a forgalmiba?

Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 14:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Ja, pedig én is inkább az automatát preferáltam...
2022. júl. 30. 14:44
 22/28 anonim ***** válasza:
Én csak ott tankoltam baffa meg. :(
2022. júl. 30. 14:45
 23/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
93%

"Hogy érvényesíteni tudja valaki a kedvezményes tankolást. Ez nem vet fel adatvédelmi aggályokat? Megnézik a nevemet, és a rendszámhoz tudják társítani... Ez egy rendőrnél oké, de egy benzinkútnál?!"

Nem vagy köteles odaadni. Ő meg nem köteles neked hatósági árat biztosítani. Ha ennyire félsz, hogy az ifj. Vér István névhez ezentúl Nímand Károly okleveles benzinkutas hozzá fogja tudni kötni a BUZ-101 rendszámodat, akkor ne add oda a forgalmit és el van intézve.

A benzinkutast nem fogja érdekelni a napi 200 tankoló személyes adata. Megjegyzeni sem fogja.

2022. júl. 30. 14:47
 24/28 A kérdező kommentje:
23, köszi, előtted már leírták páran, tehát neked felesleges volt, ráadásul nem volt vicces :) De szép próbálkozás.
2022. júl. 30. 14:51
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Adatvédelmi aggályokat mindenképpen felvethet.

Rendszám,név,forgalmi egy kézben.

Az adatvédelmi biztos,biztos meg is lesz kérdezve az biztos.

2022. júl. 30. 15:06
 26/28 anonim ***** válasza:

Mivel nem rögzítik, nem lesz ebből adatvédelmi botrány...

Egy pillantást vet rá a pénztáros - se ideje se szándéka, hogy ezeket valahol írásban v ezesse...

2022. júl. 30. 16:15
 27/28 anonim ***** válasza:
Péterfay Attila,majd megmondja.Valószinüleg el fog menni,de sok adat ez egy kézben.
2022. júl. 30. 18:03
 28/28 anonim ***** válasza:
Most Gulyás Gé azt mondta könnyű dolog lesz az ellenőrzés mert "van egy vonalkód a forgalmikon", szóval akkor valszeg nem kell feltétlenül igazoltatáshoz folyamodni, az automata kutakon most is ezzel lehet olcsóbban tankolni, akkor ezzel a módszerrel nem csak a honiságot de a tulajdonost is ellenőrini lehet. Gondolom.
2022. júl. 30. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!