Mennyi a magyar személyautók között a céges autók aránya?
Most jelentette be Gulyás Gergőke hogy csak a magán tulajdonban lévő autók vehetnek mostantól 480 ft-ért üzemanyagot, és gondoltam megnézema neten mennyi autót érinthet ez
De hírtelenjében nem találtam erről semmi adatot
Aki tudja írja már le mennyi autó van magántulajdonban és mennyi a "céges" autó magyarországon
kösz
Nem értem, tényleg annyira hülyék, hogy nem mérik fel a következményeket?
Én átülök a buszra a személyautómból, de a szüleim nem tudom, mennyit fognak emelni az áraikon a boltban, mert biztos, hogy hogy nem nyelik le, hogy jóval drágábban mennek áruért.
1
Eddig olcsóbb volt céges autónak használni?
Sok cég ad céges autót a munkavállalóiknak amiket csak arra használnak hogy bejárjanak melóba+ nyaralni is a cég pénzén mennek
Ezeket nem sajnálom, de vannak kis vállalkozások akiket ez qwára érinteni fog.
Gondolom az autók 10-20%-a magyarországon céges tulajdonú autó lehet
Nem egy nagy megszóritás ez, de mint írtam pár vállakozó megszorúl majd emiatt, bááár azért ha egy vállakozást ez földhöz vág ott amugy se megy valami jól
4
ami üza.ktg. vagy egy része csökkentő tényező.
Ez egy jó kérdés, nem tudom azt viszont igen, hogy sok taxis például bérli az autóját vagy sok cég és magánszemély lízingelni kénytelen. Én most kerülnék olyan helyzetbe, hogy ha nem lesz kész időben a szerelőm, akkor autót kell bérelnem. Szerintem közvetve azért ez elég sok embert érint.
Másrészről sok kisebb cég esetében meg magánszemély nevén van akár a teherautó is, a cég autó adó és egyéb nyalánkságok miatt.
9
Nem, rémhír miatt. Ismerős felhívott és mondta, gyorsan menjek tankolni, mert nagyon lekorlátozzák a vásárolható mennyiséget.
Bullshit, volt a válaszom, mert hetek óta az OMV kúton csak 10 liter adnak ki egyszerre, s ha hosszabb távra megyek, akkor útbaejtek egy másik OMV kutat és utántöltök.
Tisztára, mintha elektromos autóm lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!