Mi ez, hogy minden fradista fideszes?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam ezt most a napokban, érdekes egy álláspontnak tartom. Én például szívemből zöld-fehér sas vagyok, de az ellenzékkel szimpatizálok mellette. Legalábbis nem a fidesszel.2022. júl. 29. 21:31
1/6 anonim válasza:
Ebben az országban mindenki Fideszes, kivéve az a 900 tüntikéző részeg fiatal, aki 0-24 kommentel és telexen mosatja az agyát.
2/6 anonim válasza:
Szerintem kvára nem így van.
Biztos, hogy van közös halmaz ami nagy, de hogy mind.... Szó sincs erről.
3/6 anonim válasza:
Mert ha nem lenne Fidesz akkor a fradika most az nb2 alsóházában vergődne
4/6 anonim válasza:
Mivel a fociba önti a pénzünket, ezért a nem túl tájékozott focicsőcselék imádja (közben az oktatás, egészségügy lerohad, de az nem érdekli őket).
5/6 anonim válasza:
Minden fradista nem, de nagyon sok igen. Elég sok pénzt toltak a Fradiba.
6/6 Japán Gulyás válasza:
A Fradi a Fidesz házi focicsapata, kb. úgy mint a Tiszakécske, Felcsút, Mezőkövesd, vagy még jobban. Történelmileg is mindig inkább jobboldali csapat volt, a II. világháborúban már a nyilaskeresztesek is azzal élcelődtek, hogy lám-lám az MTK-t fel kell oszlatni, mert zsidó klub, bezzeg a Fradi milyen hazafias. '56 idején is főleg a Fradi szurkolókból verbuválódtak a legszélsőségesebb forradalmárok, a szocializmus alatt őket figyelte leginkább az ÁVH és rendszerváltás után is főleg itt jelentek meg a neonáci kitetovált emberek akik leginkább fel voltak háborodbva, ha egy néger légióst igazolt a csapatuk. A teljes FIDESZ einstandolás egy Kubatov Gábor nevű fazonhoz köthető - biztos hallottál már róla. Persze szurkolhatsz baloldaliként is a Fradinak, csak légy tisztában vele, hogy rosszul fogod érezni magad abban a közegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!