Mit szóltok a holnapi üzemanyag korlátozás bejelentéséhez?
Én már akkor tudtam, hogy hogy szopó lesz, mikor bejelentették napokkal ezelőtt a battai finomító leállását karbantartás miatt.
Tele is vertem mind a 4 kocsim tankját, leszívtam kannákba, megint tele, megint kannák, és végül megint tele.
Van vagy ~350 L-nyi ócsó benzinem csak kannákban, plusz a kocsik tele tankjai, azzal elleszek a következő pár hónapban, és g-cire fogok röhögni az ostoba proli NERtardokon, amikor bejelentik az ársapka eltörlést vagy a korlátozást :DD Majd integetek nekik az ablakon kifelé, amikor biciklin hordják haza a teszkóból a nagybevásárlást :DD
Cikkből:
"A munkálatok két hónapig tartanak, leghamarabb szeptemberben indulhat újra a termelés a finomítóban, és akkor sem az eredeti mértékben. Teljes kapacitásra október végén lehet számítani.
A leállást tavaszra tervezték, de akiemelkedő üzemanyagigény miatt elhalasztották a munkálatokat.
További halasztásra azonban nincs lehetőség.
A mostani lesz a Finomító történetének legnagyobb ilyen munkálata. A halasztás miatt a mintegy ötven üzemből tizenegyet le kell állítani, hogy elvégezzék a feladatokat."
A korlátozás, az nem ér semmit, az idiótizmus netovábbja. Teljesen mindegy, hogy 100, 50 vagy 20 litert lehet-e egy tankolásnál venni, attól még pont ugyanannyi fogy összesen, sőt több is. Aki korábban hetente tankolt, az most 3 naponta, na puff, nagy kaland. Aki meg naponta, az most naponta 2x. Hol van ebben korlátozás??
El kell törölni végre a hatósági árat és rövidesen el is fogják.
A karbantartás egyébként tervszerű, minden évben van. A fő probléma az, hogy a MOL-on kívül más már gyakorlatilag nem forgalmaz már üzemanyagot, mert senki sem olyan hülye a mini.elnökünkön kívül, hogy drágán behozza, olcsón meg eladja.
#15: lényegében lépésben törlik el.
Ha tényleg holnaptól csak magánszemély (vagy is céges mol kártya, számlával) nem lehet, akkor egy jó réteget megint kiszednek.
Végén pedig emelnek kicsit rajta, majd megint egy kicsit, és szépen ott van mindenki a piaci áron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!