Orbán válasza a túlfogyasztóknak. Ezt vártátok a miniszterelnöktől?
Figyelt kérdés
mondta Orbán, hozzátéve, hogy aki az átlagfogyasztás felett fogyaszt, „annak gondoskodnia kell arról, hogy csökkentse a fogyasztását, vagy keressen annyi pénzt, hogy ki tudja fizetni az átlagfogyasztás fölötti részt”.2022. júl. 29. 12:30
1/10 anonim válasza:
"Fürödjenek kevesebbet"
Ismerős valahonnan?:DDD
Nevetséges, hogy egy az egyben azt hozza amit MZPben fikázott....:D
2/10 anonim válasza:
Mit fog akkor mondani hogyha nem lesz már átlagfogyasztási fogalom, mert megszünteti a rezsicsökkentést? És mindenki piaci árat fizet.
3/10 anonim válasza:
Jó, majd ha nekem is megemeli a fizumat 600 ezerrel, akkor majd én is ki tudom gazdálkodni a megemelkedett rezsiárakat. Addig meg gyűjtök kötélre, hogy legyen mivel fellógni Viktorkát.
4/10 anonim válasza:
Könnyen jár a szája, a saját fizuját akkor emeli meg amikor csak akarja, és van is bőr a pofáján, hogy válsághelyzetben a sajátját emeli, a paraszttól meg a kis szaros rezsicsökkentését is elveszi.
5/10 anonim válasza:
Mi is az átlag!?
Ha mindenki átlag alatt fogyasztana, akkor mi is van!?
6/10 anonim válasza:
„Drága elvtársnők, drága elvtársak! Drága minden.“
-Hofi Géza
Rezsi még hagyján, de közben minden baromira megdrágult. Ráadásul egyre több a megszorítás, ami csak mégtovább gerjeszti az inflációt.
7/10 anonim válasza:
Pár hete még azt mondta az ilyen dolog nincs benne az ő koordinátarendszerében.
8/10 anonim válasza:
Majd rájöttök , hogy mindkét fél ugyanannak a madárnak jobb ill. bal szárnya!
10/10 anonim válasza:
De nagy a pofája a millióktól..fizetés emelés jól esett, mi?!
Nem kenyérre kell, mi?!
Gondoskodjon róla, hogy a fizetésünk ne afgán szinten legyen, a kiadásunk meg nyugati.
Megérdemelnétek, hogy tényleg mindenki fogja magát és lelépjen innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!