Nem érdekes, hogy Orbán beszédét sem afrikai, sem arab vezetők nem kifogásolták, csak a zsidók ajvékolnak?
Oké, akkor az osztály lassabb felének:
"Ady nem a zsidókról verselt."
Igaz. Ezt írtam én is, hogy az Ady UTÁN élt Adolf Hitler miatt a más népcsoportokat más fajként jellemezni már nem eltérő kultúrális hátteret, hanem alá és fölérendelt népeket jelent. Megváltozott a szó jelentése.
Kossuthról:
Arra céloztam, hogy ahogy a "faj" szó jelentése megváltozott, úgy változott meg a "liberális" szó jelentése is, és a mai élő liberalizmus kifejezés nem azonos a Kossuth korában alkalmazott liberálissal.
Ha további értelmezésre van szükség, csak szóljatok.
13
A Fradi 4:1-re nyer a Pozsonyi országgyűlések városában.
#14:
Magyarország büszkesége a fradi ahova 1 az egy (1) (EGY) darab magyar játékost sikerült bepasszírozni? :D jah bocs most kettőt mert épp Botka is játszott :D
17
Ma már a világ összes klubcsapatában légiósok játszanak, és a legjobbak se játszanak hazájuk klubcsapatában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!