Nem érzek nagy hibának egy idézetet. De ha neked az, ez legyen egy darab. MZP ellenben folyamatosan össze-vissza beszélt. Nem egy kategória a kettő.
2022. júl. 28. 17:18
2/12 anonim válasza:
Az biztos hogy nem egy kategória:D Csak nézz rájuk,az egyik zsírdisznó a másik nem:))
Nem vagyok egyiknek sem a rajongója mielőtt beindulna a lipsizés:PP
2022. júl. 28. 17:21
3/12 anonim válasza:
Kérdező, a Fidesz már vallás, hitben ne keress logikát.
2022. júl. 28. 17:21
4/12 anonim válasza:
Egy jó fideszbirka mindig tapsol Orbánnak.
2022. júl. 28. 17:22
5/12 anonim válasza:
Amúgy sokaknak tetszett, amit mondott - külföldön is, ha erről esetleg nem írna a sajtótok:
Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke szerint Orbán Viktortól tanulnia kellene az osztrák kancellárnak. Szerinte Ausztriának szövetséget kellene kötnie Magyarországgal. A magyar miniszterelnök csütörtökön találkozik Nehammer kancellárral Bécsben.
Herbert Kickl szerint nehéz „teljesen ellenétes társadalmi képleteket" összeegyeztetni, és Orbán Viktor az egyetlen, akinek van bátorsága ezt kimondani. Ezt a bátorságot leshetné el tőle Nehammer.
2022. júl. 28. 17:23
6/12 anonim válasza:
Én nem vagyok Fideszes, de nem hiszem, hogy az a mondat egy véletlen nyelvbotlás lett volna.
2022. júl. 28. 17:26
7/12 anonim válasza:
#5:
Herbert Kickl a nyíltan bevándorlásellenes FPÖ tagja, persze hogy egyetért vele. Szerencsére arrafelé nem sok vizet zavarnak az ilyenek
2022. júl. 28. 17:51
8/12 anonim válasza:
5: Hitlerrel is sokan értettek egyet, tudjuk mi lett a vége...
Kimondta amit sokan gondolnak. Lehet egyet érteni vele. Vagy nem. Szomszédomnak se kívánnék újmagyart nem hogy keveredjek velük. Ha ez rasszizmus akkor az. Kit erdekel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!