A magyar kormány miért tesz keresztbe mindig az Uniónak?
"Mi ezt már átéltük és nem kérünk többet belőle."
Tipikus orbánszopó vagy, de az EU-s pénzekre igényt tartasz, ugye jól gondolom? Mert az jár, mi?
„Magyarországon példát statuálnak, hogy hogy jár, aki nem kussol.”
Persze, nyilván...
Közel sincs arról szó, hogy nagy egyetértés lenne állandóan. Az országok állandóan egyeztetnek, kompromisszumokat kötnek, így tudnak mindenféle kötelességeket vállalni, és ezért kapnak is valamit cserébe. Magyarország 0rbán miatt jóformán csak az EU-s tagsággal járó előnyöket akarja élvezni, a kötelezettségeket pedig nem akarja vállalni, ehelyett az EU lejáratását választja.
Olyan ez, mint a házasság; a kultúrált társak meg tudják egymás között beszélni a problémáikat. 0rbán egy olyan feleség, aki eltartatja magát a férjével, ha pedig a férj valamiért mer szólni (mondjuk hogy mosogasson el), akkor az egész faluban elhíreszteli, hogy férje folyton bántalmazza.
"Magyarország 0rbán miatt jóformán csak az EU-s tagsággal járó előnyöket akarja élvezni, a kötelezettségeket pedig nem akarja vállalni, ehelyett az EU lejáratását választja."
És már előre fenyeget, hogy majd mi lesz akkor, ha MO befizető ország lesz 2030-ra, vicc az a pali.
Tehát legyek hálás az EU-nak, hogy ugyanazt az informatikai munkát negyed annyiért elvégezhetem, mint a német kolléga? Tudod, mintha Afrikából rabszolgának hoztak volna ide, s követelnéd, hogy legyek hálás, mert jobb rabszolgának lenni, mint Afrikában nyomorogni.
Sőt, az Audi gyárban is legyenek hálásak, hát hatodáért szerelhetik össze, amit nyugaton 6x ennyiért. S aztán még a mi fejünkhöz vágják, hogy alacsonyak a bérek, s nem vagyunk elég hálásak 🙄. Ti meg tapsoltok hozzá, s ugyanúgy ezt az országot gyalázzátok, mert egyik diktatúrából a másikba csöppenve nem találja a helyét. Én szégyeljem magamat, mert hálátlan rabszolga vagyok a diktatúrában xd.
Csak most legalább van lehetőség rabszolgából átköltözni a rabszolgatartók közé.
"Tehát legyek hálás az EU-nak, hogy ugyanazt az informatikai munkát negyed annyiért elvégezhetem, mint a német kolléga? "
Legyél annak hálás, akinek a seggében van a fejed, légy erős, ő, meg a korrupt bandája intézte ezt el neked.
Ja, hogy azt gondolták, hogy az EU, majd valamennyit visszaforgat abból a pénzből, amennyit spórolnak? Hát ez szinte biztos nem volt a megállapodásban.
Szóval nem az a hibás, aki kiárulja a saját hazáját?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!