Most, hogy a Fradi lemosta a BL-ben az ellenfelet lanyhulnak a tüntétések?
Figyelt kérdés
Anno ez volt korábban is. Nagyon boldog vagyok; 4-1-re legyőztük a szlovákokat és tovább jutottunk. A rezsicsökkentés számait is levitték sokkal barátságosabb a lakossági ár és a határt is felvitték valamivel, én magam sem fizetek majd többet.Így már nincsen miért tüntetni. A KATA marad az egyéni személyeknek számlázóknak, akiket pedig a cégek kényszerítettek vagy trükköztek, nekik nincs joguk siránkozni. Mennek átalány adózásba mint a többi. Nagyon boldog vagyok!
Lassan lecsengenek a tüntetések is, mint ilyen foci győzelmek esetén szokás?
2022. júl. 27. 22:31
A kérdező szavazást indított:
igen
talán
Nem.
12 szavazat
1/10 anonim válasza:
Kit érdekelnek ezek a botlábúak, a Slovan egész kerete nem ér fele annyit mint a Fradi, az összes NB1-es csapat egy vicc és most nem lebecsülni akarom őket, mert gratula, de egy ilyen csapat ellen ez a minimum. A következő csapat majd megfogja őket, aztán majd arcoskodnak a 40 milliós keretükkel a Magyar bajnokságban.
2/10 anonim válasza:
mi az, hogy MOST? eddig is lanyha volt, és már ennyi sincsen
3/10 anonim válasza:
Engem nem érdekelnek ezek az "import magyarok", még ha fradi néven csődítették is ide őket! Ez már nem az én csapatom - tehát lesz@rom.
4/10 anonim válasza:
Hany volt magyar golszerzo a magyar csapatbol? Feketek egy arab meg egy norveg a fradi golszerzoi. Nelkuluk sehol nem lenne ez a csapat.
5/10 anonim válasza:
Attól nem lett olcsóbb a kenyér.
6/10 anonim válasza:
Ennek a csapatnak már semmi köze a Fradihoz. Szánom, és szégyellem a kimondhatatlan nevű, éjfeketére napozott vendégjátékosokat, akiket meg tudtak venni egyes pénzzel kitömött "vállalkozó elvtársak"...
7/10 anonim válasza:
A fradi egy ócska fidernyák pénzmosoda, köze nincs a Nemzet valamikori csapatához!
9/10 anonim válasza:
Mintha az, hogy hogyan teljesít bármelyik csapat bármelyik sportban befolyásolná a közember megélhetését. A legtöbbünknek sajnos nem jár a "megérdemelt" többmilliós focista fizu :)
10/10 anonim válasza:
Ki nem sz@rja le?
Az egész "magyar" foci egy kalap szamócát sem ér - és iszonyúan sokba kerül!
Ugye hogy van ingyen ebéd?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!