Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pontosabban kik is azok a...

Pontosabban kik is azok a ballibek?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom itt a válaszok között, hogy ballib, balliberális, mintha valami szitokszó lenne. De igazából fogalmam sincs sem az eredeti jelentéséről, sem a szitokszóként használt értelméről, hogy mit is jelentenek pontosabban. Annyit vettem észre, hogy általában a fideszellenesekre szokták mondani, de ez nem törvényszerű, fideszest is ballibetek már le nem egyszer.

Valaki felvilágosítana légyci?

#balliberális #baloldali liberális
2022. júl. 27. 00:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
56%
Például én. Az ne zavarjon meg senkit, hogy inkább a jobboldali politikával szoktam egyetérteni, ettől még a skatulyázás alapján lipcsi vagyok... Legalábbis a fideSS szerint.
2022. júl. 27. 05:36
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki aki a nyáj szent Orbán Viki Miska tekintetes urát és/vagy kormányát kritikával meri illetni. Így ballib az ország kb. fele, a teljes ellenzék, az EU vezetősége meg az egész világ :D ciki lehet Orbàn-mániás hülyének lenni :D
2022. júl. 27. 07:46
 13/15 anonim ***** válasza:
56%
Az összes Momentumos, Dk-s.
2022. júl. 28. 12:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Tehát akkor ez egy ilyen "gumimegnevezés"? Mindig arra aggatják, akinek éppen nem tetszett a mondanivalója, miközben kvázi szabadon választott, hogy mit gondolnak mögé?
2022. júl. 28. 12:13
 15/15 anonim ***** válasza:
32%
Ahogy olvasom, általában mindenki, aki nem a Fityiszre szavazott. Ennyit a manipulációról.
2022. aug. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!