Miért törölték le Radics Peti , Orbánról készített paródiáját a Youtube-ról?
Oké, akkor legyen igazatok, a Youtube-ot is a Fidesz irányítja! :^)
Van egyéb kérdés?
"Kedves követőim!
A legutóbbi "Orbán Viktor MÁSODIK napja" című videóm kapcsán a következőkre szeretném felhívni a figyelmeteket.
A tartalom nem politikai nyomás vagy hasonló okokból került le.
A videóban szerepelnek fiatalkorú személyek, akiknek a szülei kapcsolatba léptek velem és megkértek, hogy távolítsam el őket a videóból. Még ha nem is feltétlen értek egyet velük, apaként szemlélve átgondoltam és eleget tettem a kérésüknek! Mivel a videó nélkülük értelmét vesztette, töröltem az egész tartalmat!
Fontos, hogy a videó szerzői jogvédelem alatt áll és a gyermekek esetén további megosztása személyiségi jogsértést, így bűncselekményt is megvalósít.
Kérek Mindenkit, aki a videót tovább osztotta vagy feltöltötte, távolítsa el haladéktalanul! Szerintem nem szeretnétek pereskedni a szülőkkel.
A másik dolog, amit kérnék tőletek: hogyha látjátok valahol feltöltve a tartalmat, kérlek hívjátok fel a feltöltő figyelmét erre az FB bejegyzésre!
Köszönöm!"
Radics Peti hivatalos FB oldaláról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!