Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért törölték le Radics Peti...

Miért törölték le Radics Peti , Orbánról készített paródiáját a Youtube-ról?

Figyelt kérdés
Elvileg egy demokratikus országban megengedett a szólás szabadság, nem? Akkor miért kellett letöröltetni? Még csak olyan sem hangzott el benne ami ne lenne igaz a potrohosra…
2022. júl. 26. 12:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2022. júl. 26. 12:51
 12/16 A kérdező kommentje:
11-es! Láttam, hogy más felhasználó feltöltötte. Szerintem innen is le kerül hamarosan. Radics Petit sajnálom, megdolgozott biztos ezzel a videóval is. Ez az ő szellemi terméke, kicsesztek vele. De ha Gyurcsótányozott volna akkor maradhatott volna. :) Mondjuk utálom mind a két bűnözőt. De ebben biztos vagyok.
2022. júl. 26. 12:56
 13/16 anonim ***** válasza:
28%

Oké, akkor legyen igazatok, a Youtube-ot is a Fidesz irányítja! :^)

Van egyéb kérdés?

2022. júl. 26. 12:58
 14/16 anonim ***** válasza:
16%
Radics fideszes, egy videójában mondta.
2022. júl. 26. 13:09
 15/16 anonim ***** válasza:
53%
Kiskorúak személyiségi jogai miatt, a videóban szereplő gyerekek szülei kérték meg rá.
2022. júl. 28. 06:36
 16/16 anonim ***** válasza:
75%

"Kedves követőim!

A legutóbbi "Orbán Viktor MÁSODIK napja" című videóm kapcsán a következőkre szeretném felhívni a figyelmeteket.

A tartalom nem politikai nyomás vagy hasonló okokból került le.

A videóban szerepelnek fiatalkorú személyek, akiknek a szülei kapcsolatba léptek velem és megkértek, hogy távolítsam el őket a videóból. Még ha nem is feltétlen értek egyet velük, apaként szemlélve átgondoltam és eleget tettem a kérésüknek! Mivel a videó nélkülük értelmét vesztette, töröltem az egész tartalmat!

Fontos, hogy a videó szerzői jogvédelem alatt áll és a gyermekek esetén további megosztása személyiségi jogsértést, így bűncselekményt is megvalósít.

Kérek Mindenkit, aki a videót tovább osztotta vagy feltöltötte, távolítsa el haladéktalanul! Szerintem nem szeretnétek pereskedni a szülőkkel.

A másik dolog, amit kérnék tőletek: hogyha látjátok valahol feltöltve a tartalmat, kérlek hívjátok fel a feltöltő figyelmét erre az FB bejegyzésre!

Köszönöm!"

Radics Peti hivatalos FB oldaláról

2022. júl. 28. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!