MZP azért vesztett, mert őszinte volt?
Belegondolva most a Fidesz ugyanazt csinálja, amit MZP már a választások előtt mondott. Akkor kiröhögtétek, hogy spórolni kell az energiával, vagy hogy a rezsicsökkentés jelenlegi formája fenntarthatatlan. Most a Fidesz mondja ugyanezt, így már elfogadjátok.
Az energiaárak már választások előtt megugrottak, háború is volt már akkor is, a Fideszben pedig nem hülyék, pontosan tudták, hogy mire számíthatnak.
Az emberek jobban szeretik a szép hazugságot, mint az őszinte valóságot? Ez megérte a kétharmadot?
21-es, ne legyél már korlátolt kérlek. A mi hazánkra szavaztam, nem a fidesz kft-re. Orbánról is tudnék mit írni, de nem azt kérdezted😃
20#
24. Nekem nem hazudott. A rezsim épp a limiten van, nem lesz több.
A katás vállalkozásom meg ugyanúgy megy tovább, én arra használom, amire kitalálták.
Ez nem hit kérdése, hanem tény. Hallgasd vissza, hogy mit mondott 3-4 hónapja és nézd meg, hogy mit csinál most. A kettő egymás ellentéte.
Engem nem vigasztal és nem is akarok senkit meggyőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!