Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Márki mondja, hogy kevesebb...

Ha Márki mondja, hogy kevesebb gázt és kevesebb áramot kell fogyasztani, akkor a fidesz őrülten elkezdi támadni, ha Orbán mondja akkor meg tapsolnak neki?

Figyelt kérdés
Érdekes, de tényleg így van, aztán a fideszesek meg csodálkoznak ha csúnya jelzőket aggatnak rájuk?

2022. júl. 26. 10:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

"Csak egy kicsit több szavazat jobb politikusok, támogatható program kellett volna"

Érdekes, hogy a támogatható program az elvárás az ellenzéktől, de azzal semmi probléma, ha a Fidesznek nemhogy támogatható nincs, hanem semmilyen sem.

"Fogjátok már fel hogy a saját hülyeségeteknek köszönhetitek a folyamatos választási vereséget. Orbán most is csak hátradőlt és kért egy kávét. MZP intézte magának a vereséget a nyilatkozataival."

Te miért nem tájékozódsz mielőtt leírsz valamit? A Fidesz intézte az összes nemfideszes politikus karaktergyilkosságát, lejáratását, tehát ne hazudd, hogy Orbán csak hátradőlt és kért egy kávét. Vastagon benne volt a keze a karaktergyilkosságokban.

2022. júl. 26. 15:10
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"támogatható program kellett volna"

Te hány programot olvastál el választás előtt? Akár az összefogásban lévőkét külön-külön, akár az összefogásét együtt, akár rajtuk kívül indult más pártokét?

2022. júl. 26. 15:22
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

14: "A többség akkor szívna igazán ha a gyurcsány és mzp félék kerültek volna hatalomra." - Hát ezt az orbitális baromságot ki mondta neked?

Vagy magadtól vagy ennyire sötét?!

2022. júl. 26. 15:37
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

Beleolvastam az összefogás progamjába de nem találtam meg benne azokat a pontokat amire kíváncsi voltam. Egy semmitmondó, konkrétumoktól mentes iromány volt. Amit olvastam annak alapján nem tudtam eldönteni, hogy az engem érintő kérdésekben milyen lépéseket tennének. Még ígérni sem mertek.

2022. júl. 26. 23:59
 25/32 anonim ***** válasza:
83%

"Még ígérni sem mertek."

Így is lehet fogalmazni. Meg úgy is, hogy nem akartak olyat beleírni, ami eleve megvalósíthatatlan, vagy biztos hogy nem lesz rá idő, keret, erőforrás, akármi.

Szerintem a valóság valahol a kettő között van. De akkor is, legalább volt valami, ami akár még meg is valósítható. Úgy gondolom, teljesen korrekt program volt, főleg az ország helyzetéhez viszonyítva.

2022. júl. 27. 00:26
 26/32 anonim ***** válasza:

24: és hol olvastad az összefogás programját, amiből ezt a következtetést vontad le? (nem olvastál te semmit, mert akkor nem beszélnél hülyeséget!)

[link]

2022. júl. 27. 08:22
 27/32 A kérdező kommentje:

Ezt komolyan kérdezted? Miért nem nyertük meg a választást? Mert urad és parancsolód viktor leuralta a média, távécsatornál, rádiók, újságok 95%-át, és mindenhol azt hazudta, hogy ha nem ők nyernek, Márki viszi a háborúba a gyerekeket. Te meg el is hitted, és a hozzád hasonló intelligenciájú emberek is. Kis településeken tízből 8 ember úgy ment be szavazni, hogy "útálom a fideszt, de nem akarom, hogy a gyerekemet Márki vigye a háborúba, ezért a fideszre szavazok"

Na, ezért nyertek, a bődületes nagy hazugságok miatt, amiket te is bevettél...

2022. júl. 28. 12:51
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

Az ellenzéknek 12 éve meg nem értett zseni szindrómája van.

Félrevezeti a fidesz a szavazókat, buták az emberek, lejáratták mzp-t, stb.

Szóval mindenki hülye mert nem érti meg a politikusaik szellemi nagyságát és tökéletességét.

A választás után kíváncsian vártam hogy lesz-e legalább egy olyan politikusuk aki magába száll kiáll és elismeri hogy ezt elb.sztuk megint.

De nem volt ilyen. Mert a magyar politikus tévedhetetlen.

A választó az ostoba.

2022. júl. 28. 22:45
 29/32 anonim ***** válasza:
74%

28: gondolom az még nem tűnt fel neked, hogy az Orbán-horda jelenleg azt a megszorító programot hajtja végre, amivel a választások előtt a népeket riogatták, hogy MZP és az ellenzék megszorításokkal fogja sanyargatni az országot?!

Csak azóta 400 Ft fölé ment az euró, a kenyér 600 Ft, a rezsi majd még rátesz egy lapáttal - miközben Orbánnak az elmebeteg fajelmélete a legfontosabb közlendője!

Orbán már minden rendes embernél átlépte a vállalhatatlan vonalat! (nem rólad beszéltem)

2022. júl. 29. 06:44
 30/32 anonim ***** válasza:
0%

Látod ez a legnagyobb baj veletek, nem vagytok képesek tükörbe nézni.

Ahelyett hogy a felvetésemre regagáltál volna te is bemásolod a libsi sablon szöveget.

Ez a szöveg amit írtál a fideszes "gyurcsány brüsszel soros" duma ellenzéki változata.

Ugyanolyan korlátoltak vagytok mint a fideszesek. Megérdemlitek egymást. Jöhet megint a 0 százalék.

2022. júl. 29. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!