Eljön az idő, hogy az átlag ember inkább nem vesz semmit az alapvető élelmiszereken kívül?
Figyelt kérdés
Például zöldség, gyümölcs, yoghurtok.. 2-3xos áruk lett.
Én már úgy vagyok vele, hogy nekem ennyit nem érnek, nem veszek belőlük.
Piacokon egyre többször látom, hogy árulják 50%-os akcióval a rengeteg rajtuk maradt árut. Csak 1-2 hétig nem kéne semmit venni tőlük. Rohadjon rájuk az összes áru.
2022. júl. 25. 12:33
11/19 A kérdező kommentje:
3, hogy lehet hogy ausztriában ugyan annyiért tudják az ottani termelők adni az árukat, úgy, hogy 5x-ös fizetést is kitudnak mellette fizetni?
2022. júl. 25. 13:55
12/19 szántóvető válasza:
kérdés kinek mi az alapvető élelmiszer.a pácolt csirkemellfilé kilója 3300Ft körül kezdődik.a rizs kilója is 700Ft körül..ki engedheti ezt meg magának ma Magyarországon?nyilván a felső tízezer,de a nagy többség nem.kenyeret,pékárút nem érdemes venni mert nemcsak drága hanem egészségtelen is,csupa cukor és finomított szénhidrát.de akkor mit egyen az ember ami relatíve olcsó és tápláló..?
13/19 A kérdező kommentje:
Ilyen pácolt undormányt én nem veszek amúgy, szerintem az a legalja általában, és drágább mint a sima filé.
2022. júl. 25. 14:44
14/19 szántóvető válasza:
13-értem.hús az is,nem tudom mi benne a rossz de mindegy,ha magad készíted az nyilván olcsóbb.
15/19 A kérdező kommentje:
Persze, csak a pác általában nagyon gagyi rajtuk, túlsózott
2022. júl. 25. 15:32
16/19 anonim válasza:
Nekem voltak ilyen időszakok 2009-2012 között, amikor dolgoztam, és Magyarországon laktam. Szóval már volt ilyen. Nem is csajoztam, úgy nem sok kedvem volt, hogy csak dolgoztam, ettem, meg aludtam.
17/19 anonim válasza:
"Plázába meg szerintem sokan a légkondi miatt mennek."
Igen, és bevásárló szatyrot is visznek magukkal.
Ennyi baromságot is rég olvastam.
Most voltam az Euronics-ban, áll a sor!
De biztos ez is csak a klíma miatt van.
18/19 anonim válasza:
pontosan. Mindenki klímát akar venni.
19/19 anonim válasza:
Az összes válasz semmit nem érő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!