Fodrászatomban kötelező mellékhelyiséget biztosítani a vendégeknek?
Figyelt kérdés
Úgy tervezem, hogy január elejére megnyitok egy fodràszatot. Most nézegettem üzlethelyiségeket.2022. júl. 25. 11:49
11/14 anonim válasza:
Aztán mi lesz ha elér a fosás hajvágás közben?
12/14 anonim válasza:
Kérdező, a kérdésedből nem derült ki hogy a KÜLÖN mellékhelység a kérdésed.
Nem, azt nem kell biztosítanod, elég ha van egy vécéd ahová ha szükséges a vendég is bemehet.
Ritkán fogják igénybe venni, de ha valaki kisgyerekkel megy vagy hosszabb utazás után ül be hozzád, akkor szükség lehet rá.
13/14 anonim válasza:
Egyébként a vendéglátó helyeknek is csak egy WC-t kell biztosítaniuk 10 főig, de szerintem mint fodrász, nem kell WC-t biztosítanod, sok boltban (Aldi, Lidl, Penny stb.) sincsen WC.
14/14 anonim válasza:
#10, ne is haragudj, de te hülye vagy?
Azzal érvelni, hogy máshol sincs WC, következésképp neki sem kell, elég nagy bullshit... Mégis hogyan lehetne egy fodrászatot párhuzamba állítani egy élelmiszerbolttal? Pláne hogy lehet egy magánlakással? ...
A törvények ezeket külön-külön kezelik.
Egyébként akárhogy nézzük, egy valamit magára adó üzlet tart fent legalább 1 mellékhelyiséget a kuncsaftok számára (itt most nem a boltokat értem ezalatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!