Donald Trump az USA Gyurcsánya?
Ha úgy nézzük, Trump maga köré gyűjtötte az USA söpredékét, mindenféle sátánista gyerekvérivó összeesküvés-hívőket, tüzelt fel, akik kis híján polgárháborúba sodorták az országot. Ezek után úgy döntött a szavazó többsége, hogy ennél még a fél lábbal a sírban lévő demens vénember is jobb lehet.
Hogy igazuk volt vagy nem, az más kérdés de ahogy a Gyurcsány következménye a Fideszes kétharmad, úgy Trump következménye Biden?
#10 Nem hittem volna, hogy a 90-es évek egyszer még wannabeság lesz, de, de
vazze még a folyamatos olajügy és leszámolásdi is jobb volt ennél a szrnál, ami ma van
"Nem, Trump sokkal inkább Orbán, mint Gyurcsány."
Igen, abban az értelemben, hogy orbán meg az MSZMP-s elvtársai is erre a konteóvonatra akar felülni, hogy itt a sátánista világelit összefogott ellenünk, de majd ők megmentenek aminek Trump a mozdonyvezetője.
De én most abból a szempontból értettem, hogy ahogy Gyurcsány okozta Orbánt az alkalmatlanságával, úgy okozta Trump Biden-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!