Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vidéken, falvakban többgenerác...

Árokpart kérdése:

Vidéken, falvakban többgenerációs házban élők feljönnétek a Parlament elé tüntetni az új rezsitörvény visszavonásáért és az eredeti rezsicsökkentés visszahozásáért?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 22:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A HÍR TV Sajtóklub adása.
2022. júl. 24. 23:50
 12/16 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos nem. Lehet kapom a lepontozást, de én kimerem mondani: a vidéki ember buta! 50-50%-ban tehet erről az ember, mert a média sokat tesz azért, hogy buták legyenek és maradjanak az emberek! De más felől a vidéki ember is ugyan olyan hibás amiért buta, mert semmi mást nem kellene tenni, mint hogy nem kellen mindent elhinni amit a tv mond. És nem csak az m1 van. Jobban mondva semmit nem szabad elhinni. A normális dolog az lenne, hogy az ember megkérdőjelez mindent amit hall (azt is amit a baloldal mond) azt is amit a fidesz, utána jár a dolgoknak alaposan. Na így lehet minden befolyásolás mentesen véleményt és álláspontot nyilvánítani. Ennyi.

A vidéki ember erre nem képes.

A városi embernek több lehetősége van, mert általánosságban véve jobb az oktatás (erre több és jobb lehetőségek vannak) így általánosságban jobban felvilágosultak így jobban megkérdőjelezik a látottakat és hallottakat.

A vidéki ember meg buta és az is marad. Így könnyen lehet mosni az agyat.

Persze tisztelet a kivételnek. Én éltem hosszú ideig vidéken is és városban is (Pesten is) úgyhogy van tapasztalatom! A vidéki ember 90%-a buta és tisztelet a kivételnek, én ismertem olyat aki nem volt buta. És butaság alatt nem (feltétlen) az iskolázattságot értem.

Ezért nem. A válasz nem, a vidéki ember sosem fog tüntetni, sosem fog felmenni Pestre mert egyszerűen a vidéki emberek 90%-a fideszes mert elhiszik amit a média mond és ez így is marad a jövőben is. Ez a kormány meg épp úgy választást fog nyerni méghozzá 2/3-al 4 év múlva, mint most.

2022. júl. 25. 00:35
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
Semmi értelme. Ez még egy mindig nagyon kedvező ár, ennél csak drágább lesz.
2022. júl. 25. 01:09
 14/16 anonim ***** válasza:
37%

#12 Mindig megnevettet amikor valaki olyan nevez másokat butának akinek minimális tudása sincsen.

Amúgy üdvözöl innen vidékről, egy 2 diplomás buta ember, akinek a párja 3 diplomás, az egyik gyereke már szerzett diplomát a másik kettő meg épp dolgozik rajta. Megsúgom neked, hogy a diplomások aránya a mi kis vidéki városunkban messze magasabb mint a te magasra értékelt fővárosodban, az itteni munkahelyek miatt, ahogyan nagyon-nagyon sok egyetemi város van az országban, figyelj! vidéken! Amiket képzeld pont amiatt hívnak egyetemi városnak, mert egyetem van bennük és ezen az egyetemen nem budapestiek tanítanak ám csak budapesti hallgatókat, hanem a sok buta vidéki egyetemi oktató segít diplomát szerezni a sok buta vidéki diáknak!

2022. júl. 25. 02:48
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

#14 én nem a vidéki városokról beszélek hanem a vidéki falvakról! Oda is írtam hogy városok! Amúgy sem Pesten lakom csak írtam hogy laktam is ott. Laktam vidéki kisvárosban, nagyobban is, Pesten is laktam. Most megint egy kissebb városban lakom. Én laktam sok helyen és tapasztalatból tudom hogy általánosságban hol butábbak az emberek.

És azt is oda írtam hogy nem az iskolázottságot értem alatta. Hanem azt hogy ki mennyire hagyja magát befolyásolni. Aki hagyja magát befolyásilni pl az m1-el az a buta! És a vidéki emberek 90%-a ilyen!!

Az a dagadt törpe bàrmit képes a híveivel elhitetni pont ezért.

2022. júl. 25. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
49%

#15 A butaságod butaság marad. nem vagy képes különbséget tenni ember és ember között, általánosítasz, mintha a nagyvárosokban nem élnének buta emberek, a falvakban, kisvárosokban meg rendkívül képzett okos emberek. Ilyet csak egy alapvetően buta ember ír le aki magát jobbnak hiszi másoknál és közben nem is ismeri a saját valós környezetét se.

Téged befolyásol a ballib propaganda hiszen pont ugyanazt a baromságot ismételgeted miközben teljesen más a valóság, csak meg kellene nézned.

Ahogy pedig a miniszterelnökről beszélsz az tökéletesen minősíti az értelmi képességeidet: a külső megjelenést tartod mérvadónak egy politikusnál. Ismerem ezt a fajta ostoba ballib szintet is, tudom hogy szerintetek akkor jó valaki politikusnak ha magas és vékony, akkor meg rossz ha kövér és alacsony.

Na ez a tökéletes példa az emberi butaságra!

2022. júl. 25. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!