Már feltették, de még csak "próbaüzem" van, ősszel feljebb kapcsolnak.
2022. júl. 24. 11:29
12/29 anonim válasza:
Sokaknak meghalt miatta rokona, ismeröse ahogy nekem is.Nem volt sem idős, sem betes Örüljőn aki még nem vesztett el miatta senkit.
2022. júl. 24. 11:30
13/29 anonim válasza:
"#9 influenzából is van durvább. Nekem már volt 41 fokos lázam sima influenzától."
Igen? És mondd már meg nekem légy oly kedves, hogy melyik évben is halt meg harmincezer magyar ember influenzától, hmm?
2022. júl. 24. 11:36
14/29 anonim válasza:
#12 Ez sajnos most ilyen, genetika kérdése hogy kit mennyire visel meg. És előbb utóbb mindenki átesik rajta! Ez elkerülhetetlen!
Én még nem kaptam el, de nálam is ott van hogy lehet hogy meg sem érzem, de az is lehet hogy belehalok.. Ezt el kell fogadni!
2022. júl. 24. 11:37
15/29 anonim válasza:
Igen. Ezt már tavasszal lehetett tudni abból, hogy a kormány őszre berendelt több millió vakcinát. Egyébként a covid messze elmarad az influenzától, egy egyszerű nátha.
2022. júl. 24. 11:42
16/29 anonim válasza:
#13 Lakosságszámra vetítve még mindig elenyésző! Sokkal többen fognak meghalni az oltások szövődményétől! Már most hirtelen megugrott a hirtelen szívleállások száma, Mi lesz később?! Mondjuk az 5., 6. oltás után...
2022. júl. 24. 11:48
17/29 anonim válasza:
"Már most hirtelen megugrott a hirtelen szívleállások száma"
Mármint erre gondolsz? Itt épp azt írja, hogy a fertőzésen oltatlanul átesettek körében ugrott meg a szívproblémákkal járó szövődmények száma az oltottakhoz képest.
2022. júl. 24. 12:11
18/29 anonim válasza:
16.
Az nem zavarja
2022. júl. 24. 12:14
19/29 anonim válasza:
#17 Ez a cikk tökéletesen igazolja a 16-os válaszom.
Már most terelik a gyanút az oltásokról!..
2022. júl. 24. 12:16
20/29 anonim válasza:
Majd akkor bagatelizáld, ha a te barátod hal bele, vagy te nem tudod kihívni a mentőket sem, úgy fulladsz. Agyatlan, primitív ősember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!