Mit szóltok hogy a WHO hivatalosan is vészhelyzetet hírdetett a majomhímlő miatt?
2022. júl. 23. 16:35
11/30 A kérdező kommentje:
#7 győzd meg a világszervezetet, amit mondtam az nem vélemény volt hanem tény
2022. júl. 23. 16:54
12/30 anonim válasza:
Majd akkor foszok, ha jön a pestis. A majomhimlötöl meg rettegjenek a gyökér pasik. :D
Engem itt ezen a világon nem fog megfélemliteni egy szervezet, de még egy másik ember sem. Én nem tartok a tömeggel. Ezért leszek túlélő. Pattogjatok csak.:D
13/30 A kérdező kommentje:
Ez is egy magyar hülyeség hogy a melegek közt terjed mikor van nem 1 gyerek áldozat is, úgy is el lehet kapni ha egy olyan ruhát fogsz meg amit fertőzött fogott meg
2022. júl. 23. 17:07
14/30 anonim válasza:
Nyilván véletlen, hogy az összes magyarországi fertőzött férfi.
15/30 anonim válasza:
Nem meleg pasik közt terjed, hanem akik félrelépnek, te üldözésimániás.:D
16/30 anonim válasza:
Èn elkaptam májusban a majomhimlőt Belgiumban màjus vègèn.Kb 10 db kiütèsem volt összesen kb 2 hètig meg pàr napig hőemelkedèsem.Tùl van reagálva...
18/30 anonim válasza:
Az un.majomhimlő nem màs,mint a geninekciò egyik szövődmènye,csak így tusoljàk el
19/30 anonim válasza:
Oké, akkor az a megoldás, hogy le kell tiltani a melegeket a közterületről és nem terjed tovább a majomhimlő...?
20/30 anonim válasza:
Ha bajod van a melegekkel az a te bajod. Látom unatkozol a pridon.:D vigyázz mert én is kint vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!