Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor szerint 2030-ra a miénk lehet európa?
Figyelt kérdés
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr szerint ha nem engedünk a fajkeveredésnek,és lesz egy erős hadseregünk akkor majd el tudjuk foglalni Európát 2030-ban.
Mi a véleményetek?
#jobboldal #Führer #fajelmélet #Magyar Királyság #Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr #Különleges katonai műveletek
2022. júl. 23. 13:50
2/13 anonim válasza:
2030-ra már többségbe kerül a fajtája itthon.
3/13 anonim válasza:
nagyratőrő tervek, mondjuk sikerülhet is, ha kizsigerelik a lakosságot az árak drágulával, árstopok megszüntetésével, reszicsökkentés növelésével..stbtsb
4/13 anonim válasza:
Az, hogy igaza van, az elmúlt években bebizonyosodott mindig, hogy amit mondott Orbán az úgy lett.. az egyik legjobb vezető az egész világon, iszonyat nagy szerencséje van a magyar népnek, hogy van ő nekünk.. sok ellenzéki is ha tudná milyen jó nekik miatta akkor összetennék a kezüket.
5/13 anonim válasza:
Én most hallgattam végig az ismétlést, ilyen állítást nem hallottam, viszont amit Orbán Viktor mondott a migráció, a genderizmus, a gazdasági válság, a háború, a demográfia, a nemzetközi politikai helyzetről....az mind igaz... sajnos.
Megint az van, hogy minket rúgdosnak azok, akik képtelenek a saját udvarukat rendben tartani és akikkel a globális tőke megpróbálja az ideológiát is exportálni!!
6/13 anonim válasza:
a legnagyobb baj, hogy 4 db 2/3 után is, olyan országgokal küzdünk életszinvonalba, mint bulgária és románia, azért akinél ekkorra abszolut hatalom van a kezébe, attól a nép elvárja, hogy ne itt tartsunk, hanem pl. Németország szinten
7/13 anonim válasza:
2004-ben hozzánkcsatolták Európát. Akkor minek akarjuk elfoglalni?
10/13 anonim válasza:
Egyre nagyobb szégyen ez az ember!😡😡😡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!