Dr. Orbán Viktor Mihály Főispán Úr mire költi azt a szerény 5 milliós fizetését?
A gyerekeire biztos nem, azok már most sokkal gazdagabbak valahogy mint apu. Hatalmas földjeik, kastélyaik, szállodáik, tengerparti nyaralóik, gigászi bankbetétjeik vannak.
Gondolom pszichiáterre.
Szerintem egy "kevés" csirkefarhátat vesz belőle, amit elmajszol a beszédei között.
Én inkább azt nem értem, hogy miért szükséges mindenáron növelnie a fizetését? Miért nem lenne neki elég ha csak 10-ed ennyit keresne. (Akkor is bérminimum fölött lenne a jövedelme.)
Magyarországon két ember van megelégedve a fizetésével. Te a főnökdével és ő a tieddel. Mindenki a másik zsebében turkál és megállapítja hogy az illető túl van fizetve, majd nekiáll sajnáltatni magát hogy ő bezzeg milyen keveset keres.
Mindenkinek adott a lehetőség hogy többet keressen. Ez azoknak szokott sikerülni akik a saját boldogulásukkal foglalkoznak a másik fikázása helyett.
Sajnos ők elég kevesen vannak, ezért tart itt ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!