A gáz túlfogyasztás csak gazdag embereket érinti leginkább?
7.
"Egy családi ház fűtéséhez még hatékonyabb rendszer esetén sem biztos, hogy elegendő a korlát, vagy legalábbis elég neccesen jön ki."
Hatékony rendszerre csakis milliomosoknak lenne kerete.
A szegényeknek szar huzatos a lakásuk.
#11 - sajnos ebben van valami (#7 vagyok)...
Nem véletlen vásároltak sokan fát (bár sajnos annak is felment az ára) - keresték azt a megoldást, amivel túl tudnak élni...
8# nem igazán... kb 100 ezer forintnyi fa megy a kandallóba, mondjuk 4 erdei köbméter. Azt, ha havi szinten visszaosztod, jó 8 ezer forint. Átlagosan napi 4-5 órát fűt az alsó szinten elsősorban.
A villanyszámla 10.400 Ft, klíma is van.
Tavaly szeptember óta egészen pontosan 1636 köbméter gázt használtunk, de nálunk reggel van 20-21 fok, este 23-24, mert van viszonylag kis gyermek is.
A ház szigetelés nem olcsó, kb 3 millió lesz, de szerintem min 20 százalékkal csökkentheti a fűtést. Hosszú távú befektetés, de megéri, ahogy az ablakon is megcsinálták januárban, 160 ezer forint volt, de 1-2 fokkal már melegebb volt a tél második felében a házban.
15.
Látszik, hogy hazudsz!
" 100 ezer forintnyi fa megy a kandallóba, mondjuk 4 erdei köbméter. "
4 köbméter most kb 300.000 Ft
Tavaly is jóval az általad írt fölött volt
Maradjunk annyiban, hogy szerintem "soha nem fűtöttél fával.
Megsúghatok valamit?
Aki eddig is rosszul élt, az eddig is spórolt, eddig is messze az értékhatár alatt volt.
17.
Azt se tudod mit jelent ez erdei m3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!