Mi a véleményetek arról hogy Orbán Viktor bejelentette,még 30 évig Fidesz kormány lesz?
Doktor Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr szerint a kétharmados Fidesz kormányt nem lehet leváltani,és még 20-30 évig terveznek kormányozni.
"Kétharmados kormányt nem lehet feldönteni. Nemzeti vezetési fordulat volt, és politikai nemzedékváltás is volt, erről árulkodik Novák Katalin kinevezése is, és az, hogy negyvenes miniszterek vannak. 20-30 évig tudják biztosítani a vezetést.„
Mi a véleményetek?
A melegeket, cigányokat, muszlimokat alapjáraton nem szereti az emberek többsége. A Fidesz előtt se, nem csak most.
A modernkori liberálisokat épeszű ember szintén. Az EU-val meg lehet egyet nem érteni, főleg ha baromságokat találnak ki.
Nők ellen mikor uszított a Fidesz???
Az ellenzék 90%-ban a kormány elleni gyűlöletre epíti a poltikáját, úgy gondolom a Fideszben ettől jobb az arány.
#21 Például a szülesztéssel uszít a nők ellen a kormány, a rengeteg nőgyülölő elszólásról nem is beszélve.
"A melegeket, cigányokat, muszlimokat alapjáraton nem szereti az emberek többsége." - ettől még a fidesz tesz rá egy lapáttal és uszít ellenük, ami csak még rosszabbá teszi a helyzetet és még szarabbá ezt az országot.
"Az ellenzék 90%-ban a kormány elleni gyűlöletre epíti a poltikáját" - erre mondjuk tudnál példát mondani, hogy miben nyilvánul meg?
"Például a szülesztéssel uszít a nők ellen a kormány"
Az miért uszítás? A szülés a nők egyik legnemesebb feladata.
"a rengeteg nőgyülölő elszólásról nem is beszélve."
Mint például? Idézz párat!
"ettől még a fidesz tesz rá egy lapáttal és uszít ellenük"
Az LMBTQ nyomulás ellen lépnek fel, de négy fal közt mindenki azt csinál, amit akar. Nem tudom az miért probléma, ha kimondják, hogy a muszlim kultúra (ami a nőket alacsonyabb rendűként kezeli) problémáa, és nem kérünk belőle. A cigányok elleni uszításra/gyűlöletkeltésre tudsz példákat mondani? Megelőlegezem gyöngyöspatát, ezenfelül várok példákat.
"erre mondjuk tudnál példát mondani, hogy miben nyilvánul meg?"
Te most tetteted a hülyét? Menj fel akármelyik ellenzéki oldalra, a tartalom kb 90%-a kormánykritika, a kormányellenesek frusztrációjának kiélezéséből áll.
Nézzük az utolsó 10 posztot, és hányban van gyűlöletkeltés a kormány ellen.
DK: 10/9
Jakab: 10/8
MZP:10/9
Ez mutatja, hogy az ellenzék elég jo munkát végzett, legalabbis is itt az oldalon:
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..
Menj fel akármelyik ellenzéki oldalra, a tartalom kb 90%-a kormánykritika, a kormányellenesek frusztrációjának kiélezéséből áll.
Ahhoz pedig semmilyen oldalra nem kellett felmenni, hogy mindenki lássa a plakátokon, ahogy MZP-t miniferizik. Kocsis M. olyanokat szokott írni facebook posztjaiban, hogy a fülem kétfelé áll tőle. Csupa hazugsággal, lejárató szövegekkel uszítottak az ellenzék ellen végig, az egész kampányuk során. Elég lesz ennyi?
A szülés pedig nem feladata a nőknek ( hogy a te szavaiddal éljek). Majd azt eldönti minden nő, hogy akar-e szülni, vagy sem. Amúgy ismerős a szöveg?: "Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!"
Ha nem ismerős, nézz utána!
Azt már meg sem említem, amikor a gyerekeket a vezír közjószágoknak nevezte.
Szeretném, ha Dr. Orbán Viktor Mihály miniszterelnök úr király teherbe ejtene
Na várjunk csak, dehisz én fiú vagyok :(((
"Kocsis M. olyanokat szokott írni facebook posztjaiban, hogy a fülem kétfelé áll tőle."
Írjál pár konkrétat, amitől a füled ketté áll. Én írok MZP-től:
- Orbán egy személyben felelős az orosz-ukrán háborúért
- Orbán Moszkvába háborút előkészíteni ment.
- Azért fog nyerni az Összefogás, mert a fideszes nyugdíjasok elhaláloztak covidban.
"Csupa hazugsággal, lejárató szövegekkel uszítottak az ellenzék ellen végig, az egész kampányuk során. Elég lesz ennyi?"
Nem, nem elég, megkerülted a kérést!
Én a cigányok ellen uszításra, és nőgyűlölő kijelentésekre kértem példát, erre te kampány sárdobálásokkal terelsz.
Halljam azokat a cigányok és nők elleni fideszes uszításokat!
"A szülés pedig nem feladata a nőknek ( hogy a te szavaiddal éljek)."
De. Egy társadalom működéséhez elengedhetetlen az utódok nemzése. Mivel a férfiak biológiailag képtelenek rá, a technológia pedig még nem tart ott, ezért kizárásos alapon a nőkre (értsd: kollektíven a női nemre) hárul ez a fennmaradásubkhoz elengedhetetlen feladat.
Szerinted mi a nők és férfiak, vagy úgy általában az emberek feladata a társadalomban?
"Majd azt eldönti minden nő, hogy akar-e szülni, vagy sem."
Megvan rá minden joga, hogy úgy döntsenek. Senki nincs kényszerítve rá. Nem értelek titeket woke idiótákat. Miért probléma az, ha próbálják a nők számára pozitív színben feltüntetni az anyaságot?
""Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség! Ha nem ismerős, nézz utána!"
Ismerem, csak nem tudom hogy jön ide, a Fidesz szerint nem mondja, hogy minden nőnek kötelessége.
"Azt már meg sem említem, amikor a gyerekeket a vezír közjószágoknak nevezte."
Ne is említsd, mert még butább színben tűnsz fel. Javaslom, hogy olvass utána a fogalom jogi jelentésének, aztán próbáld megfogalmazni, hogy mi a problémád vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!