Miközben mi a rezsinövelés miatt civakodunk, a ruszkik közelednek. Te mikor fogod elhagyni az országot?
Figyelt kérdés
Az oroszok nyerésre állnak és kijelentették, nem elégszenek meg Danbasszal, tovább mennek. Aminek már a fele sem tréfa, mert ezek szerint már biztosan nem csak az orosz többségű területeket akarják maguknak, hanem gyakorlatilag mindent, ameddig csak bírnak jutni. A Szovjetuniót akarják vissza és az azt körülvevő holdudvart is (ajaj, azaz minket is!).
Miközben minket lefoglal a gazdasági válság miatti civakodás, a ruszkik egyre közelebb kerülnek a magyar határhoz. Akkor pedig igen gyorsan mindenki Orbán golyóálló mellényévé válhat a fronton.
Te mikor fogod elhagyni ez esetben az országot, mint eb a szarát? Ha milyen közel érnek a ruszkik? Mikor fogod a cuccaidat és menekülsz el a veszély és a sorkatonaság, golyófogónak besorozás elől?
2022. júl. 22. 22:46
11/18 anonim válasza:
Én nem fogom. 40 éven át éltünk velük békességben és jó testvéri viszonyban. Akkoriban még szabadság volt és jólét, ezóta van ilyen szarvilág mióta bejöttek a kapitalisták.
12/18 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha eltüntetnék Ukrajnát, az ukránoktól jobban tartok.
13/18 anonim válasza:
#12 Egyébként igen.Az ukránok mindenkit rühellenek, aki nem ukrán.A magyarokat különösen utálják.Az oroszok sosem fenyegettek meg minket támadással.Ezzel szemben az ukránok megfenyegettek, hogy bevonulnak 2 óra alatt a Balatonig, mert megkérte őket a kormány, hogy ne bántsák a magyar kisebbségeket.
14/18 anonim válasza:
A feleségem orosz, Moszkvában ismertem meg, szóval köszönöm én maradok, nyelvet jól beszélem, még az is előfordulhat, hogy végül érdemesebb lesz Moszkvában letelepedni, tulajdonképp mivel mindketten idegenforgalommal foglalkozunk emiatt választottuk csak MO-t és a Balatont, de alapvetően már sokkal rosszabb a helyzet mint pl 5 éve volt.
15/18 Zigethy válasza:
Putyinnak Magyarország nem ellensége, és amíg Orbán hatalmon van, ez így is marad!
16/18 anonim válasza:
juj nagyon félek, holnap reggel el is hagyom az országot
17/18 anonim válasza:
Sajnos már a NATO karmai közt van az ország. Már az lekésték az oroszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!