Lesz itthon majomhimlő oltás?
Figyelt kérdés
Amerikában már felvehetik a veszélyeztetett férfiak. Lesz rá itthon is lehetőség?
2022. júl. 22. 12:41
11/19 anonim válasza:
10-es aha... nézd meg a külföldi kutatásokat. 99,5% akik férfi férfivel szexet folytatnak. Ennyi.
13/19 anonim válasza:
Szerintem már van. Mint ha azt hallotam volna. De lehet, hogy csak lesz.
14/19 anonim válasza:
Miert irtad oda hogy LMBTQ??? HOGY MERED SZIDNI A DRÁGA MINISZTER ELNÖKÜNKE!!!!?
15/19 Senior Séf válasza:
Mai hír: A majomhimlő miatt globális egészségügyi vészhelyzetet hirdetett ki az Egészségügyi Világszervezet. Lesz itt minden, mint a búcsúban.
16/19 anonim válasza:
Nem tudom minek kell félni az oltásoktól, a majomhimlő oltás a régi fekete himlő oltás továbbfejlesztett változata. Nekem amúgy is rengeteg oltásom van mert sokat utaztam trópusi országokba, volt hogy bedagadt a karom, mert egynapon 6 féle oltást kaptam egyszerre; Sárgaláz, Kolera, Hastifusz, Hepatitisz A, Veszettség , Polio. Igaz hogy a COVID oltás kicsit megviselt, ezt beismerem....
18/19 anonim válasza:
Nem biztos, de majmokból már most is túlkínálat van.
19/19 anonim válasza:
Ki kell ábrándítsalak benneteket.... nem csak szexuális úton terjed, hanem cseppfertőzéssel is, egy mosatlan tányér, egy bögre amiből más is ivott és hideg vizzel lett mosogatva, nem lett megszárítva....stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!