Mi a véleményetek arról hogy a budapest Pridon fognak katonákat toborozni az ukrán hadseregnek?
Figyelt kérdés
Az ukránok a szombati LMBTQP vonuláson fognaj katonákat toborozni az oroszok ellen.
Mi a véleményetek?
2022. júl. 22. 10:23
2/10 anonim válasza:
Jó ötlet. Ahol sok ember megjelenik ott van értelme, nem az utcán összefogdosni aki arra jár véletlen.
HA önkéntes a dolog akkor miért ne?
3/10 anonim válasza:
Azért remélem a magyar hatóságok is figyelnek, mert a magyar törvények tiltják más országokba menni háborúzni a civil magyar állampolgároknak. De csak figyelmeztetni kell erre a törvényre mindkét felet, az esetleges önkénteseket meg a toborzókat is. Ukrán állampolgárokat nyugodtan aggitálhatnak, bár nem hiszem hogy sokat találnának pont a Budapest Pride-on.
4/10 anonim válasza:
vadhajtások... Ordas nagy kamu!
5/10 anonim válasza:
És kiket toboroznak, cicafiúkat? 😅
6/10 anonim válasza:
Kérdező, Bede Zsoltnak van bármilyen szintű újságírói képesítése? Tudod vannak újságíró iskolák.... meg kiadott engedélyek, szerintem ha ő bemenne egy általam színvonalasnak tartott újsághoz, akkor jobbról akár balról úgy hajítanak ki a Vadhajtások miatt mint macskát szarni....
8/10 anonim válasza:
Ha autószerelő vagyok de nincs újságírói képesítésem akkor nem írhatok autós magazinokba?
9/10 anonim válasza:
Olvasói levélként írhatsz... sőt szakértőként is, de Bede Zsoltot a Fidesz is kivetette magából...
10/10 anonim válasza:
Látom még mindig nem tanultál meg OLVASNI! A cél a figyelemfelkeltés, szó sincs toborzásról. Nem tudom, hogy engedhettek át a nyolc általánoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!