Van abban igazság, hogy a rendszerváltás óta talán még
ennyire fekete napjai nem voltak Magyarországnak mint ez az
elmúlt kb. 2 hét?
Figyelt kérdés
40-en felül vagyok aránylag sok mindent megértem, láttam a rendszervátlás óta, de ennyire cinikus időszakot ahogyan a döntéshozóink bánnak velünk, ráadásul úgy, hogy cirka 4 hónappal ezelőtt voltak a választások. Most tudom, hogy sokan majd a Gyurcsányi időszakot hozzák fel példának. Igen az is szintén hasonló volt a 2006-os választások után, de őszintén szólva az ő megszorító intézkedéseitől talán furcsa ezt mondani, de nem lepődtem meg, mert sejthető volt. Viszont ennek a mostani cinizmusnak még kb. 3 hete sem volt semmi előjele. Nem lepődtem volna meg ha teszem azt szingliadót vezettek volna be vagy újra a KMK-t mint a múlt rendszerben, mert nagyjából a Fidesz vezérvonala az utóbbi időben maximálisan társadalom és szociálpolitika területén egy Kádári irányvonalat kezdett elindítani. Szerintem ezért van telejs apátia, mert egyszerűen azemberek nem akarják elhinni, hogy ezt megcsinálják velük és pont ez a kormány. Van ebben némi igazság mit gondoltok?
"Kérdező, most az szerinted a "legrosszabb" hogy amikor az egész unióban 5-6-szorosát fizetik a rezsiköltségre a magyar állam nem tudja tartani azt, hogy te a 8 évvel ezelőtti áron kaphasd tovább a gázt meg áramot teljes mennyiségben, mint eddig kaphattad?"
Nem ez a gond, hanem, hogy hazugsággal nyerték meg a választást.
Nem mellékesen pont ez a kormány adta el kilóra az országot kilóra olcsó munkaerőt kínálva, akikre most vígan rászabadítja a világpiaci árakat.
2022. júl. 22. 05:54
12/18 anonim válasza:
Nem hazugsággal nyerték meg a választast, hanem Gyurcsánnyal.
2022. júl. 22. 07:52
13/18 anonim válasza:
Szingli adó szerinted a csokot miböl fizetik ?
2022. júl. 22. 11:25
14/18 anonim válasza:
Gyurcsány tehet erről mivel ő kényszeríti Viktort ezekre a dolgokra.
2022. júl. 22. 12:22
15/18 A kérdező kommentje:
14-es Hogyan tudná kényszeríteni egy 2/3-os kormányt bármire viccelsz?
2022. júl. 22. 12:47
16/18 anonim válasza:
Az elméjével tud másokat irányítani mivel gyíkember.
2022. júl. 22. 12:58
17/18 anonim válasza:
Nem volt 2006. rosszabb, csak akkor a fidesz, élén a vityával, ennek a mostaninak a tized részéért is utcára vitte a népet.
2022. júl. 22. 15:10
18/18 anonim válasza:
"hogy amikor az egész unióban 5-6-szorosát fizetik a rezsiköltségre "
Mondjuk a bér is 5-6-szorosa az itteninek, szóval nehogy már ezért hálásnak kelljen lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!