Ha jött volna az Eu-s forrás, akkor most nem lenne rezsicsökkentés csökkentése?
nem az orbán a "szegény"
Mi magyarok vagyunk a szegények:D
#12, Egy élet munkája ment veszendőbe...
Kár, hogy ezzel együtt sokunké.
14-es, persze, ez világos. És nem csak a 13. havi nyugdíj, hanem a gyerekeseknek az összes szja visszatérítés (akár 800 ezer családonként), az sem volt piskóta, bár jó helyre került nyilván, az én rokonságomban is kapott vissza egy ikres házaspár 800 ezret.
Úgy értem a kérdést, hogy lényegében most úgymond a "forgótőke" hiányzik a kormánynak, tehát a klasszikus "nincs mihez nyúlni" figura van. És így értem, hogy ha EZT áthidalta volna az eu-s pénz, akkor nem lenne-e az, hogy bárhonnan is, de be kell szedni.
(Ez kb. olyan ember méretben, mint a "nincs pénzem" az jelentheti azt is, hogy nincs 2 millám a bankban félretéve, és azt is, hogy nincs egy kiló kenyérre való). Náluk az utóbbi lehet már, és szerintem ha megkapták volna az eu-s pénzt, akkor nekik az utolsó opció lett volna a nép sanyargatása. Ezzel nem védem őket amúgy.
Azt persze értem, hogy az eu-s pénz nem erre van konkrétan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!