Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha jött volna az Eu-s forrás,...

Ha jött volna az Eu-s forrás, akkor most nem lenne rezsicsökkentés csökkentése?

Figyelt kérdés
Tehát akkor simán menne tovább a dolog, ahogy eddig? Hiszen ezzel kampányoltak a legtöbbet, nagy szar lehet a palacsintában, ha ezt el kell venni. Ha eu küldött volna lóvét, akkor nem lenne erre szükség?

2022. júl. 21. 20:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

nem az orbán a "szegény"

Mi magyarok vagyunk a szegények:D

2022. júl. 21. 20:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pedig Orbán szegény. Hülye szegény. Azt hitte, akkora hatalma van, hogy beírhatja magát a magyarság nagy alakjai közé. Most kezd rádöbbenni (már ha van annyi esze), hogy ez nem sikerült. Egy élet munkája ment veszendőbe...
2022. júl. 21. 21:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

#12, Egy élet munkája ment veszendőbe...

Kár, hogy ezzel együtt sokunké.

2022. júl. 21. 21:41
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem az eus hitel hiánya miatt kell, hanem mert a választásoknál hirtelen elherdálták az összes megmaradt pénzt 13.havi nyugdíjra meg krumplira, rendőr fizukra akik majd vígabban sokkolózzák a dolgozni akaró katásokat. Tehát végülis a hitel hiánya miatt, de nem ez az ok-okozati összefüggés amit te mondasz.
2022. júl. 21. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Sosem volt rezsicsökkentés.
2022. júl. 22. 04:17
 16/16 A kérdező kommentje:

14-es, persze, ez világos. És nem csak a 13. havi nyugdíj, hanem a gyerekeseknek az összes szja visszatérítés (akár 800 ezer családonként), az sem volt piskóta, bár jó helyre került nyilván, az én rokonságomban is kapott vissza egy ikres házaspár 800 ezret.

Úgy értem a kérdést, hogy lényegében most úgymond a "forgótőke" hiányzik a kormánynak, tehát a klasszikus "nincs mihez nyúlni" figura van. És így értem, hogy ha EZT áthidalta volna az eu-s pénz, akkor nem lenne-e az, hogy bárhonnan is, de be kell szedni.

(Ez kb. olyan ember méretben, mint a "nincs pénzem" az jelentheti azt is, hogy nincs 2 millám a bankban félretéve, és azt is, hogy nincs egy kiló kenyérre való). Náluk az utóbbi lehet már, és szerintem ha megkapták volna az eu-s pénzt, akkor nekik az utolsó opció lett volna a nép sanyargatása. Ezzel nem védem őket amúgy.

Azt persze értem, hogy az eu-s pénz nem erre van konkrétan.

2022. júl. 22. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!