Mi a vélemény az új rezsicsökkentési tervezetről?
8/Jó lenne,ha Németországban többet fürdenének a népek,mert ahogy én láttam,az nem nagyon akaródzik.Lehet drága az élet,és a rezsin igy akarnak spórolni.Nem egészséges.ha mindennap fürdik az ember-mondták nekem a németek./?/ Nekünk magyaroknak ez nagyon idegen gondolkodás.
Igy akkor gondolom nem nagy lehet a rezsi,főleg,ha ilyen jól is lehet ott keresni.Á,ezek teljesen más emberek,a kocsit előbb lemossák,mint magukat.
14/Oké,de akkor kitől várhatunk valamit,ha nem az éppen regnáló kormánytól?
Hát azért "merjünk" már várni,mert eleget vártunk.
Egyébként ez a mostani Orbán kabinet a rendszerváltozás utáni időszak legbaloldalibb gondolkodású kormánya,már csak hogy Kádár elvtárs meg lett szólítva 33 évvel a halála után.
Ez elég dúrva, a lényeg 10:10től miért van energiaválság
https://www.youtube.com/watch?v=uh-F0Yf32Ek&ab_channel=Toroc..
Európa tele van,és tél jön.
Régebben kellett volna,most "frissen menni"-hát nem tudom.
Németországban nincs senkinek más szórakozása, mint hogy azt kövesse nyomon, mennyi Magyarországon a rezsi ára? Ha ott élnél, kb. szarnál bele, hogy itt mi van.
12-es, az unió nem is fog mozgolódni bér ügyben.
Sőt, a merci gyárat olyan feltétellel telepítették ide a németek, hogy a vitya alacsonyabban tartja a sori melós bérét, mint ami a romániai merci gyárban van. Az uniónak pont jó így, hogy az orbán gyarmati sorban tartja az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!