Lényegében a vidéki kertes házak szívják meg (vidéki Fidesz szavazók) leginkább mert ott átlagban a gáz több mint 144 köbméter/hó?
Össze vissza beszélnek a különböző hírportálokon.
Az egyik azt mondja, hogy havonta fogják figyelni a 144 köbmétert.
Ha így lesz akkor hiába nem fogy nyáron egy liter gáz sem és a polgár beleférne az éves keretbe télen iszonyatos összegeket fog fizetni a polgár mert ott bőven 144 köbméter felett fogyaszt.
A másik cikk azt írta hogy egy fogyasztási görbéhez igazítva osztják el az éves fogyasztást. Ebben az esetben aki belefér az éves keretbe nem fog többet fizetni.
A másik érdekes kérdés, hogy mi lesz azzal aki havonta diktálta a valós fogyasztást illetve aki általányt fizetett és évente egyszer számolt el a gázszolgáltatóval.
Az általányt fizetőnél hogyan állapítják meg majd a havi fogyasztást ?
#22 "Az általányt fizetőnél hogyan állapítják meg majd a havi fogyasztást ?"
Ott pont nem kell semmit variálni, hiszen az átalány az az éves tervezett fogyasztásának 1/12 része, az éves fogyasztása eleve látszik előre és ott lesz könnyű eldönteni, hogy belefért-e a kedvezmény határába vagy sem. Majd amikor az éves elszámolása lesz akkor lehet probléma.
#18 vagyok
Látom hogy le lettem pontozva, mi volt valótlan abban amit írtam? Hol tudok informálódni akkor, hogy milyen kedvezményt vehetek igénybe gyerektelenként, és hol tudnak informálódni ismerőseim a már felnevelt gyerekek után járó kedvezményről? A rendeletben nem láttam ilyet, de ha ennyire le lettem pontozva akkor biztos nem volt igazam és van valami engedmény számunkra is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!