Ellenzékiek! Mit tennétek ha 2026-ban megint a Fidesz nyerne?
Figyelt kérdés
2022. júl. 21. 12:54
1/25 anonim válasza:
Semmit, valószínűleg még a tél előtt elköltözünk innen külföldre valahova. Nem tudom hogy fogok-e egyáltalán szavazni majd. Sok értelmét nem látom, szerintem akinek van esze az inkább meneküljön.
2/25 anonim válasza:
Újra meghallgatnám az örökbecsű Nem megyek haza többé c. Király Linda nótát.
4/25 anonim válasza:
Beb@szna,ha még akkor is ez a szemét brigád lenne a "kormányunk"!
6/25 anonim válasza:
Semmit, én már külföldön vagyok, leszarom ki hogy cseszi szét azt az országot, és az életét. Hajrá! Szívjatok csak! :D
7/25 anonim válasza:
Az a para, ha 2026-ban is ott fogunk tartani, hogy Orbánt kéne leváltalni valahogy, valszeg egy gazdasági kataszrófa/államcsőd után, vagy alatt lennénk és nem hiszem, hogy ilyen helyzetben egyáltalán tartanánk választást. Értsd, el kéne őket küldeni őket valami medvetelepre, vagy Moszkvába, minnél előbb.
8/25 anonim válasza:
mit, vajon mit
szerinted ha 2014-ben, 18-ban és 22-ben nem csináltam semmit, akkor majd pont 26-ban fogok?
9/25 anonim válasza:
Bárhová, ahol nem Orbánnak hivják őfelségét -talán Románia, igy kiesett, vagy már nem?-
10/25 anonim válasza:
Még nem tudom, már készültünk de úgy terveztük hogy van idő nyelvet tanulni, így viszont egyelőre az angolul beszélő országokra szűkítjük. Max onnan tovább lehet állni később...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!